Ema Uta nu-l scapă pe Alex Bodi din ochi nici în Dubai. S-a dus după el. Poate a văzut cine mai e „pe zonă” – Exclusiv

Ema Uta nu-l scapă pe Alex Bodi din ochi nici în Dubai. S-a dus după el. Poate a văzut cine mai e „pe zonă” – Exclusiv
Alex Bodi a fost plecat o săptămână în Africa de Sud, cu afaceri de „băieți” și apoi s-a oprit în Dubai, unde a petrecut toată săptămâna trecută. Aici însă nu a mai rămas singur.

Ema Uta nu-l scapă pe Alex Bodi din ochi nicio clipă, nici în Dubai.  S-a urcat în avion și s-a dus la el. O fi văzut și ea că în zonă se plimbă și fosta iubită a afaceristului, Daria Radionova. Daria Radionova i-a fost iubită lui Alex Bodi din perioada în caere acesta a fost reținut în arest preventiv, în dosarul de proxenetism deschis de DIICOT Craiova.

Frumoasa rusoaică a părăsit Londra ca să stea cu acesta, după ce a fost eliberat din arest. Au fost luni de zile de nedespărțit. Impresionat de comportamentul frumoasei, Bodi a și cerut-o în căsătorie. Apoi, Radionova a plecat, au fost discuții că nu vrea să înapoieze inelul valoros. Între timp Alex Bodi s-a combinat cu Ema, apoi s-au despărțit. El a mers într-o vacanță la schi cu Radionova…

Daria Radionova și Alex Bodi au postat zilele trecute imagini din locurile de fițe și restaurantele prin care au umblat. Cine cu trufe, băuturi scumpe, iahturi – tot tacâmul.

Ema Uta nu-l scapă pe Alex Bodi din ochi

Rămasă în țară când iubitul a zburat în Africa de Sud, Ema Uta și-a aranjat lucrurile și a părăsit România. A ajuns în Dubai sâmbătă seara.

Unde a fost întâmpinată într-un apartament luxos. Când vine vorba de iubitele lui, e lucru știut, Alex Bodi are grijă să le ducă prin cele mai scumpe și exclusiviste locuri.

Odată cuplul regăsit, Alex Bodi și Ema Uta, s-au fotografiat în aceleași locuri, pe tronuri de flori, și au distribuit imaginile pe rețelele sociale. Frumoasa make-up artistă vrea să se asigure că lumea știe că Bodi e bărbatul ei și că nu împarte.

Cei doi au bifat și cel puțin o despărțire de când și-au început povestea, însă după ultimul „război”, par mai apropiați ca oricând. Deși frumoasa nu distribuie imagini cu iubitul ei, Alex Bodi e mai generos, și are grijă să puncteze că e într-o relație.

Afaceristul care luna trecută se lansase într-o afacere cu suplimente alimentare inclusiv pentru virilitate, a lăsat-o mai moale cu reclamele. Ba chiar a schimbat macazul. Aflat în Dubai, el și-a adus și fetițele acolo, semn că acestea sunt bine familiarizate cu noua iubită și că au o relație frumoasă împreună. aceasta e practic o vacanță împreună, în care bucuria e la ordinea zilei.

În plus, pe 5 decembrie Bodi și-a sărbătorit ziua, iar tortul din Dubai l-a făcut să simtă că nu a îmbătrânit degeaba, potrivit zicalei din popor.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre