Exclusiv. Gina Pistol a luat o decizie radicală. Nimic nu va mai fi la fel de acum înainte

Exclusiv. Gina Pistol a luat o decizie radicală. Nimic nu va mai fi la fel de acum înainte
Gina  Pistol e una din cele mai urmărite mămici din România. pe 9 martie aceasta  l-a făcut tătic pe iubitul ei, Smiley. Cei doi au împreună o fetiță, primul lor copil, Josephine.

Minunea maternității a schimbat-o radical pe Gina Pistol. Vedeta în vârstă de 40 de ani a relatat de-a lungul celor nouă luni de sarcină despre toate provocările prin care a trecut. Marile provocări însă au apărut abia după naștere. Blondina a dezvăluit că se trezește noaptea pentru bebeluș și că creșterea micuței sale îi ocupă tot timpul. abia la două luni după naștere a apucat să își aranjeze părul, să se rujeze și să își facă o fotografie în maniera celor cu care își obișnuise fanii înainte de perioada maternității.

Nimic nu va mai fi la fel de acum înainte

Așa cum Rețete și vedete a dezvăluit, Gina Pistol a reușit să slăbească frumos după ec a născut. Și-au spus cuvântul grijile și nopțile nedormite, dar mai ales ritmul de viață asumat. vedeta, căreia în primele luni nu i s-au recomandat activități sportive consumatoare de energie a ales să slăbească sănătos, prin dietă.

Gina Pistol a slăbit deja 15 kilograme. Vedeta a ajuns la 80 de kilograme în timpul sarcinii. După ce a născut, a doua mare preocupare, după îngrijirea micuței Josephine, evident, a fost să își reintre în formă. Pentru că un program susținut de sport era scos din calcul, Gina a trebuit să caute alte soluții. Și le-a găsit. Recent ea a dezvăluit fanilor cum a reușit să își intre în formă. Și în hainele cu câteva măsuri mai mici. „Eu ajunsesem (…) la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65”, a dezvăluit Gina Pistol pe InstaStory.

Rezultatele au apărut în urma revenirii la o alimentație cu adevărat echilibrată, dincolo de poftele haotice din timpul sarcinii. Gina mănâncă dimineața budincă de chia, cu mango. Acestea sunt pline de nutrienți și, mai ales, sățioase.

Limonada și-o îndulcește cu sirop de arțar. Și a inclus în alimentație cătină, care e bogată în vitamina C, dar mai conține și vitamina A, complexul de vitamine B, vitaminele E, K, P și F. Prânzul e simplu: carne slabă (de exemplu șalău la cuptor) și legume (piure de mazăre). Cina e mai degrabă vegetală, dar proteică. Unul din meniul preferat de vedetă conține chifteluțe din hrișcă.

Gina Pistol a luat o decizie radicală

Săptămâna aceasta însă, Gina Pistol a luat o decizie radicală. vedeta a împărtășit acest lucru cu fanii ei. nimic nu va mai fi ca înainte. Iubita lui Smiley s-a apucat de sport.  Vedeta și-a propus să își tonifieze corpul cât mai rapid, și chiar să mai scape de câteva kilograme acumulate în timpul cât a fost însărcinată.

Ea a dezvăluit că și-a luat antrenor personal, după exemplul dat de chiar iubitul ei. Așa cum vă amintiți probabil, Smiley a început antrenamentele de anul trecut, cu un antrenor care venea acasă. Gina Pistol a apelat la Carmen, o celebră antrenoare specializată în kettlebell și functional. Aceasta a pus-o deja pe Gina Pistol la treabă. Primul antrenament e cu coarda și cu banda elastică.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Cum a ajuns Mădălina Ghenea în celebrul show The Simpsons