Exclusiv! Interviu cu „cuscra” lui Reghecampf: „M-a sunat pentru prima oară în viața asta, la ora 22. Mi-a vorbit pe un ton superior”

Exclusiv! Interviu cu „cuscra” lui Reghecampf: „M-a sunat pentru prima oară în viața asta, la ora 22. Mi-a vorbit pe un ton superior”
Mama iubitei lui Luca Reghecamp e neliniștită de când tatăl acestuia a intrat într-o poveste presărată cu întâmplări imorale. Privind ca orice spectator din România divorțul familie Reghecampf, Silvana Peng a mers pe ideea că nu o privește ce face antrenorul cu viața sa privată. Însă limita a fost încălcată atunci când el i-a implicat și copiii ei: pe Asiana și pe fratele ei, Răzvan. Dezvăluirile ce urmează să le aflați în exclusivitate pe site-ul Rețete și Vedete sunt absolut tulburătoare.

Silvana Peng, mama gimnastei Asiana Peng, cea cu care Luca Reghecampf formează un cuplu de mai mulți ani, a vorbit în exclusivitate pentru Rețete și Vedete despre ce se află în spatele megascandalului dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Informațiile pe care urmează să vi le prezentăm sunt extrem de interesante.

Aparent, totul a început cu declarațiile pe care Silvana Peng le-a acordat publicației Fanatik

Domnul Reghecampf a găsit de cuviință să îi bage pe Luca, pe Răzvan (n.r. fratele Asianei) și pe Asiana în firmă cu domnișoara Caciuc. Sincer vă spun, eu nu știu de când face domnișoara Caciuc afaceri, înainte sau după masterat? Știe chineza cumva? Sau visează că după Dubai merge în China și ia și pe acolo vreun premiu internațional?”, le-a spus ea jurnaliștilor.

Corina Caciuc ar fi o afaceristă importantă pe relația România-China, susțin unele ziare. Totodată, nici Silvana Peng, nici Anamaria Prodan nu au crezut această informație – ba chiar cea din urmă susține cu tărie că afacerile amantei lui Reghecampf sunt într-o altă direcție.

„Ce vă pot spune eu este că nu o cunosc personal (pe Corina Caciuc), dar s-a scris că îi merg afacerile fantastic cu China, de exemplu. Eu aș pune întrebarea: de când derulează afaceri cu China, ce tip de afaceri? Mă tem că visează să se folosească de copiii mei și de soțul meu ca să se întâmple aceste lucruri. Or, în condițiile astea, poarta i se închide. Eu nu sunt dispusă ca nicio ”Gură de Aur” (n.r. aşa zisa poreclă a Corinei) să ajungă pe lângă niciun soț al meu și pe lângă nici un chinez, ca ulterior să am vreun regret. Păi cum a fost în stare să mai despartă… Vedeți? Cred că și asta este o artă. Vorbesc de această tânără potentă de 29 de ani și nu de oricine, ci de o premiantă internațional a României pentru calități deosebite.

După ce și cât am citit, o văd pe această Caciuc cam așa: după idila cu Kamara și cu 5 miliarde câți or mai fi fost înainte, că nu i-a numărat nimeni, eu n-aș fi făcut în viața mea ce a făcut această Caciuc și cred că nu este un exemplu de urmat. Doamne, nu știu ce să zic, că nu vreau să arunc cu lături în nimeni, dar eu nu accept așa ceva. Ține de un minimum de bun simț, cum să ajungi să desparți o familie? Oare nu te macină nimic în interior, o viață întreagă? Nu ai remușcări? Nu plătești aceste polițe?”, a spus Silvana Peng pentru Fanatik.

În urma acestor declarații, Reghe a explodat de nervi și a publicat un întreg pomelnic, duminică seara

„Dacă nu aș fi considerat că îmi este nedreptățită familia, nu aș fi răspuns declarațiilor pe care doamna Silvana, mama Asianei, le-a oferit astăzi presei.
Asiana este parte din familia mea, prin iubirea care o leagă de Luca, și este injust ca numele ei să fie folosit într-un context față de care nu are nicio implicare.
Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei și asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre – eu, Corina – îi acordă Asianei și iubire, și respect.
Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții și că s-a asociat unei situații de familie, care nu o privea pe domnia sa.
Nu o judec însă! Ca părinte, poate că am reacționat și eu greșit, în trecut, atunci când am fost influențat de alte persoane. Îmi place să cred că nu se regăsește în acele declarații și că ele sunt doar rezultatul intoxicărilor din partea altcuiva.
Dacă avea sau va mai avea vreo temere reală, eu sunt deschis oricând dialogului ca dovadă că beneficiază de iertarea mea.
Până la urmă, Asiana, pe care, repet, am integrat-o cu dragoste în familia noastră, nu trebuie să fie ”prinsă la mijloc” și să sufere din cauza nechibzuinței nimănui.
În ce ne privește, NOI RĂMÂNEM UNIȚI!”

EXCLUSIV REȚETE ȘI VEDETE.RO: Înainte să îi scrie mesajul de pe Instagram, Reghe a sunat-o ca să o apere pe  iubita Corina Caciuc

Silvana Peng a transmis adesea mesaje către Reghecampf, prin intermediul copiilor, că e îngrijorată în privința implicării lor în afaceri, însă antrenorul nu s-a deranjat să-i dea un telefon. Totodată, după ce declarațiile „cuscrei” i-au ajuns la urechi, antrenorul a explodat. A sunat-o de îndată pe femeie, pentru prima oară de când copiii lor au o relație. Era sâmbătă, trecut de ora 22, când antrenorul a apelat-o.

„Probabil, la valoarea, nivelul și rangul său, ora 22 e ora la care e normal să deranjeze fix pe cine vrea. Nu am auzit telefonul. Azi dimineață, după ce m-a lămurit în scris cine e, a revenit cu un telefon în care a fost de neoprit. Acuze, umilințe … Specific greilor iluștrii de România”, ne-a spus Silvana Peng. E o mamă îngrijorată și profund jignită.

Femeia a aflat de la jurnaliștii Rețete și Vedete că Reghe a certat-o și pe Instagram

„În afară de orice are de-a face cu copiii mei și familia mea, nimic nu mă privește și nici nu doresc a cunoaște. Chiar nu mă preocupă.”, a spus Silvana Peng, care a completat cu faptul că e „o mamă îngrijorată pentru copiii ei, băgați îtr-o firmă a cărei patroană e foarte misterioasă”. Nu știe despre Corina Caciuc decât ce s-a scris în presă, iar noi dezvăluiri apar de la o zi la alta.

De exemplu, în seara zilei de duminică, Anamaria Prodan a publicat mai multe poze cu Corina Caciuc, vechi de ani buni, în care tânăra părea că e angajata unui club. Era îmbărcată în desuuri transparante și se îmbrățișa cu mai multe domnișoare îmbărcate la fel ca ea. 

Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan

„Sper să nu-și permită, să nu aibă curaj a-mi călca copiii în picioare abuzând de bani, funcție, faimă. Copiii mei au fost unicii care, datorită prieteniei care-i leagă de destulă vreme de Luca,  i-au fost alături pe toate planurile în momente dificile. M-as bucura ca acești 3 copii, Razvan, Asiana și Luca, să fie legați de o prietenie sinceră pe viață”, a spus femeia îngrijorată, pe bună dreptate, de încrengătura în care au fost incluși trei tineri neexperimentați în ale afacerilor.

„Trebuie să ai capacitatea să discerni, să alegi în cunoștiință de cauză, să-ți asumi și să răspunzi de deciziile luate. Bussines e bussines, love e love… sunt distincte. Nu prea pricep ce caută acești trei copii în firma condusă de zeii României, cu afaceri mari și tari China-România”, ne-a mai spus Silvana Peng.

Din situația prezentată se nasc întrebări care poate până acum nu ar fi interesat-o, dacă nu erau și copiii ei implicați

A cui proprietate e apartamentul din zona Pipera-Tunari, în care are sediul firma în care copiii Silvanei Peng sunt asociați cu Luca, sub bagheta administratorului Corina Caciuc?

Ce remunerații le oferă Corina Caciuc fraților Peng în afacerile derulate pe filera China-România?

De ce Laurențiu Reghecampf nu îi oferă o mașină de serviciu lui Luca Reghecampf, dacă afacerea este atât de profitabilă, astfel încât să nu mai fie nevoit „să lucreze” cu mașina Asianei Peng?

Acestea sunt o parte din întrebările la care cuplul Caciuc-Reghecampf nu a răspuns în fața părintelui îngrijorat.

„Sper sa realizeze că au o comoară și să învețe să o aprecieze la adevărata ei valoare”, le-a transmis Silvana Peng cuplului amintit. Tot ce își dorește este ca relația fiicei ei cu Luca să nu fie afectată de deciziile părinților și nici să nu fie târâtă într-o situație dramatică.

Deși mama Asianei nu a spus-o răspicat, noi traducem totul ca fiind un caz clasic în care părintele nu-și dorește ca propriul copil să ajungă într-un dosar penal, împins în nenorociri chiar de către cei care ar trebui să dea dovadă de abținere și responsabilitate.

Anamaria Prodan pune gaz pe focul acestor suspiciuni: „Să fie verificate afacerile Corinei Caciuc! Este implicată în zeci de firme”

Anamaria Prodan cere să fie verificate de urgență afacerile Corinei Caciuc. Impresara susține că este implicată în zeci de firme și ar deține procente din domeniul energiei, dar și al comerțului.

„Verificați urgent afacerile amantei „afaceriste” Gură de aur care este implicată în zeci de firme pe care din ce se vede cu ochiul liber le preia cu ceva probleme după umila părere a tuturor… oare de ce? Ce o recomandă și ce studii are să dețină procente în firme de energie, comerț etc… Repet, toate cu probleme?! Oare de ce cuscra lui Reghe e speriată căci copiii ei sunt băgați cu amanta lui Reghe (Gură de aur) în firmă… Ce legătură are Caciuc cu câteva nume din lumea politică care s-au retras instant când presa s-a interesat de partenerii acesteia… Multe semne de întrebare! Organele abilitate să verifice urgent firmele în care este băgată amanta „Gură de aur”. Poate așa se face lumină și găsim unde este tot ce a fost sustras de la familia mea de către Reghe care transferă totul direct în conturile lui Caciuc Gură de aur! Care era meseria lui Caciuc înainte să devină afacerista de la Cambridge? De ce Reghe e disperat să ascundă trecutul amantei? Și amanta fierbe și disperă? Adevărul trebuie să iasă la suprafață! Și o să iasă curând căci Dumnezeu nu lovește cu parul…”, a scris Anamaria Prodan pe paginile de socializare.

După ce Reghe a acuzat-o pe Anamaria că a învrăjbit-o pe mama Asianei, impresara îi dă altă „smetie”

„Săracul Reghe, ne este foarte mila de el, dar nu-l putem ajuta mai mult decât am făcut-o! Omul nu poate să-si asume faptul ca amanta are un trecut mai zbuciumat. Omul încearcă sa arunce pe mine si pe copii mizeria lui. NU O CUNOSC PE DOAMNA PENG SI NU AM VORBIT VREODATA IN VIAȚA MEA CU DANSA ! NICIODATA NU AM ANTAMAT INTERLOPI SA-I BAT AMANTA LUI REGHE, NICIODATĂ NU M-AM INTERESAT CE FACE REGHE SAU AMANTA, NU AM ÎNVRĂJBIT COPIII IMPOTRIVA LUI REGHE, AM ÎNCERCAT SA-L ROG PE REGHE SA DIVORTAM FĂRĂ SCANDAL, CU CONDITIA SA DEA CE A FURAT ÎNAPOI, DAR SE PARE CA-S TOATE VÂNDUTE DEJA, ÎNCASAȚI SI MÂNCAȚI BANII DE MULT …

„Și-a jignit copiii și i-a blocat pe rețelele sociale”

COPIII au REACȚIONAT FIRESC CÂND AU REALIZAT TEATRUL JUCAT DE REGHE DE ANI! Comentariile copiilor si interviurile au avut urmări urate / blocați toți instant si jigniți de către Reghe ! Din aceste declarații se vede disperarea unui “ bărbat “când realizează ca se strânge latul la par ! LUCA băiatul nostru a locuit in casa doamnei PENG TOATĂ VARA IN TIMP CE TATAL LUI REGHE SE DESTRĂBĂLA CU Amanta … nici capul nu l durea de Baiat ! Când nu era la doamna PENG acasa era la mine acasa cu iubita Asiana, la Snagov. Reghe era tot dispărut din peisaj. Acum … din ce am citit si eu in ziare se pare ca s a întâmplat ceva in familie … habar nu am ce. Reghe a Fost doborât de rusinea dată de doamna Silvana. Ca sa dai asemenea mesaj sa postezi asemenea poza când cuscra ta doamna PENG este suparata si înfricoșată de tine si de acțiunile tale ( asocierea copiilor doamnei PENG cu amanta caciuc) denota Nebunie ! Sa asmuti practic o fetița împotriva propriei mame, sa postezi ostentativ poza cu Asiana cand mama ei e suparata , sa insinuezi ca soția ta are ceva de a face cu povestea asta … este tot Nebunie. Ca “ bărbat si tata “ ai datoria mai Reghe sa împaci mama cu fiica nu sa insinuezi si sa mimezi dragostea … căci ferească Dumnezeu … la tine nu contează vârsta … respect fata de cuscra ta nu ai , fata de familia Asianei nu ai, fata de familia ta nu ai , fata de copiii tai nu ai !!! Dar ! Ești supărat si Iti ameninți prietenii , Soția ca ii trimiți la închisoare pe toți ca te ajuta fratii Cherciu ( habar nu am cine s ei sau dacă s ar bagă in mizeriile Tale)”, a scris ea.

„Rușine să-ți fie că dai mesaje urâte fetelor tale!”

„Reghe sau limba de aur cum îl striga lumea in oraș !!! Nu mai distruge alta familie. Lasă-i familia Asianei liniștita in armonie ! Armonie probabil terminată când ai apărut. Rușine sa ți fie ca dai mesaje urate fetelor tale, ca ți blochezi copiii si le Vb urat. Se intoarce mereu bumerangul …”, a mai adăugat Anamaria Prodan într-un comentariu la propria postare.