Fosta lui Mick Jagger, blestemată. Se iubeau ca nebunii în timp ce ea era măritată și avea un copil

Fosta lui Mick Jagger, blestemată. Se iubeau ca nebunii în timp ce ea era măritată și avea un copil
Imediat după ce s-a fondat trupa The Rolling Stones, solistul acesteia a început o teribilă poveste de dragoste cu o frumusețe blondă. Iubita lui era cu adevărat captivantă.

Marianne Faithfull a reprezentat crema societății mondene  a anilor ’60, trecând de la o petrecere la alta și de la un scandal la altul. Iar cu Mick Jagger a format un cuplu care a rezistat ani la rând. A rezistat în ciuda faptului că frumusețea blondă s-a măritat și a făcut și un copil. Când au început să iasă împreună ea avea doar 17 ani, iar el 20.

Tânăra a apărut în lumina reflectoarelor în 1964, ca apropiată a trupei The Rolling Stones. Jagger şi Keith Richards i-au compus single-ul ei de debut, „As Tears Go By”, lansat în acelaşi an. Era căsătorită cu Dunbar, cu care avea un fiu, când forma împreună cu Jagger unul dintre cele mai cunoscute cupluri, relație care a durat până  în anul 1970.

Iubita din tinerețe a lui Mick Jagger și-a lansat cariera la nouă ani după despărțire

Iubita din tinerețe a lui Mick Jagger, Marianne Faithfull, a trăit viața din plin. A ajuns dependentă de droguri, iar la începutul anilor 1970 a ajuns să trăiască pe străzi. A încercat chiar să se sinucidă, când a pierdut custodia fiului ei, la divorț.  La un an după ce s-a despărțit de Mick Jagger, în 1971, ea l-a întâlnit pe de producătorul Mike Leander, iar cariera ei a fost relansată opt ani mai târziu, cu albumul „Broken English”.

A colaborat apoi cu producători celebri și a avut colaborări pe măsură. Amintim numai că în 1997 ea a fost invitată de trupa Metallica să cânte refrenul piesei „The Memory Remains”. În anii 2000, Faithfull a lansat două albume, „Kissin’ Time” şi „Before the Poison”, pentru care a colaborat cu Beck, PJ Harvey, Nick Cave, Damon Albarn (Blur, Gorillaz) şi Billy Corgan (Smashing Pumpkins). Mai târziu, a reluat colaboarea cu Willner. Cel mai recent album al ei, „Negative Culpability”, a apărut în 2018. În februarie 2020 s-a anunțat producerea unui film biografic despre Marianne Faithfull.

Reprezentanții artistei confirmă că aceasta s-a mutat la un azil de bătrâni

Dar acum o informație nouă a apărut despre viața ei. Fostul copil sălbatic s-a mutat într-un azil de bătrâni, scrie Daily Mail. Cântăreața în vârstă de 75 de ani locuiește la Denville Hall, azilul de bătrâni din nord-vestul Londrei, unde și regizorul Lord Attenborough, soția sa, actrița Sheila Sim, și Andrew Sachs, starul din Fawlty Towers, și-au trăit bătrânețea.

Faithfull a fost afectată de multiple probleme de sănătate în ultimii ani. A petrecut trei săptămâni în spital în 2020, după ce a suferit o formă gravă de Covid-19, spunând ulterior că aceasta i-a afectat vocea și memoria pe termen scurt. Cu doi ani mai devreme, ea a dezvăluit că, după ce s-a recuperat după o fractură de spate și o infecție gravă, avea artrită. De-a lungul vieții, după ce a depășit dependența de heroină, a înfruntat cancerul la sân, hepatita, tulburări alimentare.

Un purtător de cuvânt al lui Faithfull a confirmat faptul că „Marianne stă la Denville Hall în timp ce se recuperează de efectele continue ale Covidului”.

Sursa foto: Instagram