Friptură de porc cu bere. Are o aromă deosebită
Friptura de porc capătă un gust special dacă în tava de cuptor puneți bere. Devine mai fragedă, ușor de tăiat și foarte gustoasă.
Nu este suficient să arunci o bucată de carne la cuptor pentru o friptură bună. Contează, în primul rând, carnea aleasă și ingredientele, spun bucătarii de top.
Friptura de porc este un preparat pentru prânz sau cină. Puneția alături o salată proaspătă, cartofi gătiți cum vă place sau o garnitură de orez.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook