„Frumușica” a predat ștafeta fiicei sale. Iată cum arată urmașa Juliei Roberts

„Frumușica” a predat ștafeta fiicei sale. Iată cum arată urmașa Juliei Roberts
Julia Roberts e cea mai mândră mamă. Pentru prima dată, Hazel, fiica celebrei actrițe a apărut alături de tatăl său la Festivalul de film de la Cannes.

A luat de la mama ei și frumusețea și gingășia. Fiica Juliei Roberts a uimit pe toată lumea la Festivalul de film de la Cannes.

„Frumușica” a predat ștafeta fiicei sale. Iată cum arată urmașa Juliei Roberts

Julia Roberts a preferat mereu să-și țină copiii departe de lumina reflectoarelor. „Frumușica” și soțul său Daniel Moder, director de imagine, au trei copii reușiți, gemenii Phinnaeus și Hazel, de 16 ani și Henry, în vârstă de 14 ani.

De data asta însă, Hazel a vrut să-și însoțească tatăl la Festivalul de film de la Cannes, la premiera unui film la care a lucrat. Când a fost văzută la brațul părintelui său, toți au rămas cu gura căscată când au văzut cât de frumoasă poate fi fiica Juliei Roberts. Și cât de bine seamănă cu mama ei.

Fotografie rară cu cei trei copii

Anul acesta, Julia a postat una dintre puținele ei fotografii alături de copii și soț. Vedeta spune că și-a făcut cont de Instagram abia în anul 2018, la îndemnul acestora. Motivul? A vrut să înțeleagă mai bine cum e viața adolescenților. Pe de altă parte, actrița spune că a rămas pur și simplu șocată de cât de dure au fost unele comentarii la o fotografie cu ea și nepoata, actrița Emma Roberts.

„Numărul de oameni care s-au simțit obligați să vorbească despre cât de teribil arătam în poză – că nu îmbătrânesc bine, că arăt ca un bărbat, de ce ar posta o poză de acest gen când arăt în halul ăsta! Și am fost uimită de modul în care m-a făcut să mă simt.

Sunt o femeie de 50 de ani și știu cine sunt, și totuși m-am simțit rănită. Eram tristă că oamenii nu puteau vedea rostul ei, dulceața ei, bucuria absolut strălucitoare din acea fotografie. M-am gândit: Dacă aveam 15 ani?”, a spus actrița, potrivit elle.ro.

Sursă foto: elle.ro

 

Recomandarile noastre