Gabriela Oțil s-a scăpat. S-a găsit nume pentru Cârcel.  E predestinat să aibă noroc

Gabriela Oțil s-a scăpat. S-a găsit nume pentru Cârcel.  E predestinat să aibă noroc
Gabriela Prisăcariu le-a dat cea mai bună veste fanilor. Soția lui Dani Oțil a spus care este.

Întrebat în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ce nume a primit copilul, prezentatorul n-a vrut să spună. N-a știut că i-a luat-o Gabriela Oțil înainte.

Gabriela Oțil s-a scăpat. S-a găsit nume pentru Cârcel.  E predestinat să aibă noroc

Frumoasă mămică a lui Cârcel, copilașul lui Răzvan Oțil a spus pe contul său de socializare cum se va numi bebelușul. Ce-i drept, Dani nu a știut acest lucru și a rămas surprins când a aflat de la colegii din platou că soția sa, Gabriela a dat totul din casă. Micuțul se va numi Luca Tiago. Ceea ce înseamnă și că redacția Rețete și Vedete a ghicit când a scris aici că e posibil ca băiețelul să fie botezat Luca.

Cei doi sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți, iar bebe a devenit centrul universului lor.

Nume de zeitate

Nu se știe cum au ales cei doi numele Luca, însă originea acestuia este una extrem de veche. Se știe că există o asociere între numele Luca și latinescul lux care înseamnă lumină, dar și cu grecescul „leukos”, care înseamnă „alb”. Pe de altă parte, Luca provine și de la cuvântul lucere, care înseamnă a străluci sau a se lumina.

Cât privește celălalt nume, Tiago, acesta este un nume de zeitate și se spune că aceștia sunt talentați la sport, mai ales la fotbal, și au mintea unei zeități. Se pare că destinul micuțului Cârcel este scris în stele.

Jucărie în caz de lockdown

Recent, faimosul prezentator al Antenei 1 a făcut o postare, extrem de apreciată, cu băiețelul său în brațe. Acesta a făcut și un comentariu în stilu-i caracteristic, care i-a amuzat foarte mult pe internauți. El a spus că, în cazul în care lockdown-ul va veni peste ei, are acasă cea mai frumoasă jucărie. „Dacă ne închid din nou… Am jucărie (miroase a nou)”, a notat Dani Oțil pe pagina sa de Instagram.

Sursă foto: instagram