George Clooney, uimitor. Ce le-a pus în valize celor 14 prieteni ai săi. Nimeni nu a mai făcut așa ceva

George Clooney, uimitor. Ce le-a pus în valize celor 14 prieteni ai săi. Nimeni nu a mai făcut așa ceva
George Clooney le-a oferit celor mai apropiați prieteni ai săi câte un cadou fascinant pentru că aceștia i-au fost aproape la începutul carierei sale.

Actorul, în vârstă de 59 de ani, a declarat că și-a invitat prietenii, inclusiv pe soțul lui Cindy Crawford, Rande Gerber, la el acasă în septembrie 2013 și le-a dat fiecăruia dintre aceștia câte o valiză de bani, cu câte un milion de dolari.

Cine sunt cei 14 prieteni ai lui George Clooney

George, a cărui avere este estimată la suma de 500 de milioane de dolari, potrivit Forbes, nu a dezvăluit cine se află în grupul lui de prieteni. Aceștia sunt cunoscuți colectiv drept „Băieții”. Se crede că printre cei 14 membri ai grupului de prieteni s-ar putea număra: omul de afaceri Mike Meldman, fostul actor Tommy Hinkley, actorul Grant Heslov și starul Curb Your Enthusiasm, Richard Kind.

Actorul, care are doi copii cu soția lui,  Amal, a decis să dea cei 14 milioane de dolari după ce a primit un salariu neașteptat de mare, după ce a făcut thriller-ul SF, Gravity.

„Am dormit pe canapele lor atunci când am fost sărac. Mi-au împrumutat bani atunci când am fost sărac. M-au ajutat atunci când aveam nevoie de ajutor de-a lungul anilor. Și i-am ajutat de-a lungul anilor. Suntem toți prietenii buni. Ceea ce am eu, sunt acești tipi care, pe o perioadă de 35 de ani, m-au ajutat într-un fel sau altul. M-am gândit, știi, fără ei nu aveam nimic din toate astea”, a spus George Clooney.

George era singur la acel moment, tocmai o cunoscuse pe Amal. Aceștia s-au căsătorit un an mai târziu, pe 27 septembrie.

Cum a transportat George Clooney 14 milioane de dolari cash

Explicând cum a scos suma uriașă de bani, vedeta de la Hollywood a spus că s-a dus într-o locație secretă din centrul Los Angelesului și a ieșit cu „paleți gigantici de numerar”. George a băgat cei 14 milioane de dolari în numerar într-o dubă închiriată pe care scria „Florar” pe lateral și a dus-o la el acasă. El a fost însoțit de asistentul său și de doi agenți de securitate. A împachetat apoi banii în 14 valize, adăugând că „1 milion de dolari nu este atât de mult pe cât crezi că este, în funcție de greutate”. Apoi și-a invitat prietenii într-o vizită.

Când au apărut la el acasă „Băieții”, George i-a așezat și le-a arătat o hartă pe care o marcase cu toate locațiile în care fusese datorită ajutorului lor. El le-a spus: „Cum răsplătești oamenii? Ce ziceți de un milion de dolari?”.

Rande, care a vorbit despre amabilul cadou primit de la George în 2017, a susținut că a refuzat inițial să ia 1 milion de dolari, dar a fost forțat să o facă după ce actorul a spus: „Dacă Rande nu ia milionul, nimeni nu îl primește”.

Ce mult au iubit-o românii pe Draga Olteanu Matei! Mesaje emoționante