Gheorghe Gheorghiu s-a însurat la New York. Soția lui are o afacere bănoasă! Foto

Gheorghe Gheorghiu s-a însurat la New York. Soția lui are o afacere bănoasă! Foto
Duminică, 14 noiembrie 2021, a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața cântărețului Gheorghe Gheorghiu. Și-a pus pirostriile.

A trecut vremea când Gheorghe Gheorghiu era curtat de doamne și domnișoare. De acum, e un bărbat însurat.

Gheorghe Gheorghiu s-a însurat la New York. Soția lui e superbă! Foto

Gabriela Băncescu este a doua femeie care a reușit să-l aducă pe celebrul cântăreț Gheorghe Gheorghiu în fața altarului, iar petrecerea a avut loc la un restaurant cu ștaif din New York, Mikelle Palazzo Ballroom.

Cum au arătat invitațiile

Cântărețul a dat nu mai puțin de 500 de invitați, iar pe acestea a fost înscris și titlul celebrei melodii care l-a făcut celebru, ”Unde dragoste nu e, nimic nu e”. În plus, Gheorghe a dorit să fie scris și cuvintele ”două suflete pereche”. Așa cum spunea artistul cu ceva timp în urmă, mireasa lui a optat pentru un altfel de rochie de mireasă.

Gabriela a ales să îmbrace o rochie lungă, albă, pe care erau brodate câteva detalii negre. Cât privește buchetul de mireasă, acesta a fost făcut din flori albe, dar a existat și un detaliu lila. Gheorghe și-a cumpărat costumul negru, care i-a venit ca turnat, de la Brăila.

Nași de cununie: Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu

Superbi au fost și nașii, cântăreața Maria Dragomiroiu și soțul său, Bebe Mihu. Cântăreața a ales o ținută cu motive populare, iar impresarul un costum bleumarin. Gheorghe Gheorghiu și-a cerut iubita în căsătorie anul trecut și a fost extrem de emoționat.

„Urmează să mă căsătoresc pe 14 noiembrie la New York. Nu poți să fii fericit toată viața, știi cum se zice. Dar am glumit. Viitorul este luminos. Eu cu soția mea suntem prieteni de mulți ani. (…) Am emoții, că nu prea sunt obișnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulți prieteni, și-au luat viza, și-au luat biletele de avion.

O să facem o nuntă tradițional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de o mie de invitați. Vin din România foarte mulți, prieteni, artiști. Am dat vreo 500 de invitații ori câte două persoane. Eu nu aș fi vrut să facem tămbălăul ăsta, mie mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă”,  a mărturisit artistul atunci.

Gabriela este patroana a două restaurante

Originară din Brașov, Gabriela Băncescu este o femeie de afaceri extrem de respectată în SUA. Într-un interviu pentru stirdiaspora.ro, aceasta a povestit ce a reușit să facă în America în 25 de ani de când a venit în țara tuturor posibilităților. „Am venit în urmă cu 25 de ani în SUA, chiar în luna noiembrie.

Am luat-o de jos: ospătar în restaurant. După câteva luni m-au pus manager, iar după câțiva ani am cumpărat primul restaurant, Transilvania, în 1998. După aceea am deschis încă două restaurante: Harmony Terrace și Romanian Garden. Momentan le am doar pe ultimele două”, a povestit soția lui Gheorghe Gheorghiu. Celebrul cântăreț a fost căsătorit o singură dată cu Camelia, mama Andrei-Ştefania, fetiţa sa. Ambele locuiesc în Statele Unite, în San Francisco.

Sursă foto: instagram