Imagine rară, cu Oana Radu fără machiaj. Puțini fani o recunosc

Imagine rară, cu Oana Radu fără machiaj. Puțini fani o recunosc
Oana Radu are mereu apariții impecabile. Este aranjată, machiată și coafată. Din acest motiv, foarte rar o putem vedea fără machiaj. Imaginii rare cu fața ei naturală.

Imagine rară cu Oana Radu fără machiaj. Oana Radu a uimit toată lumea după ce a slăbit cu 60 de kg. De atunci fiecare apariție este bine gândită și vedeta strălucește nu doar din exterior, dar și din interior. Nu este de mirare că este considerată una din cele mai frumoase cântărețe din România.

Artista a mai fost concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, unde a arătat că știe cum să se îmbrace, în așa fel încât corpul ei să devină mai frumos și atrăgător. De asemenea, a demonstrat că are un caracter puternic și știe să facă față presiunii și invidiei, care venea de la alte concurente.

Imagine rară cu Oana Radu fără machiaj

Recent pe contul Danielei Roba a apărut o fotografie în care Oana Radu apare înainte și după machiaj. Celebrul make-up artist i-a făcut un machiaj de invidiat și transformarea este evidentă. Rezultatul machiajului arată că artista a devenit mai frumoasă și fiecare trăsătură a feței este bine conturată.

De asemenea, nici imaginea în care Oana Radu apare nemachiată nu a trecut nevăzută. Chiar dacă fața cântăreței se schimbă sub magia machiajului, femeia se poate lăuda cu un ten luminos și lipsit de imperfecțiuni. Daniela Roba a mărturisit pentru wowbiz.ro că artista are o față bine îngrijită și nu a fost necesar să facă multe corecții. Este o adevărată plăcere să lucrezi cu un astfel de client.

”Oana Radu are un ten foarte frumos și, de aceea, de fiecare dată când o machiez rezultatul este unul deosebit. Nu am nevoie să fac mari corecții la ea, este o fată care își îngrijește foarte bine tenul, așa că e o adevărată plăcere să lucrez cu ea”, a povestit Daniela Roba.

În ultimii ani Oana Radu a slăbit foarte mult și a demonstrat că datorită ambiției poți să faci multe lucruri în viață. A obținut un rezultat de 60 de kg datorită sportului și alimentației sănătoase. Cel care a ajutat-o foarte mult să slăbească a fost Cătălin Dobrescu, antrenorul de fitness, care a devenit soțul ei.

Peste o perioadă foarte scurtă cei doi s-au căsătorit și cununia civilă au făcut-o în Craiova. Au avut parte de un eveniment frumos și plin de amintiri.

Foto

Instagram

Legenda Sfântului Graal din care a băut Iisus. Un mister din cele mai vechi timpuri