Începe Survivor 2022. Ce pretenții au ridicat vedetele ca să participe la noul sezon al concursului

Începe Survivor 2022. Ce pretenții au ridicat vedetele ca să participe la noul sezon al concursului
Noul sezon Survivor România, care va debuta la începutul anului viitor și se va filma tot în Republica Dominicană, va aduce în atenția telespectatorilor și vedete de talie internațională.

Când vine vorba de participarea la Survivor România 2022, vedetele trebuie convinse așa cum scrie la carte. Iată care sunt sumele ce se vehiculează că ar fi fost cerute de „Faimoși”.

Începe Survivor 2022. Ce pretenții au ridicat vedetele ca să participe la noul sezon

Au început să apară tot felul de informații cu privire la sumele pe care le-ar cere vedetele României ca să-și încerce norocul la Survivor România 2022. E adevărat că aceștia vor trece prin momente grele și vor avea de înfruntat situații neobișnuite, așa că și pretențiile sunt ridicate.

Spre exemplu, sursele Fanatik.ro spun că mai marii Pro TV nu s-ar uita la bani când vine vorba de un asemenea show. Mai mult, umblă vorba că cei de la trust ar pune la bătaie acum cele mai mari sume pentru faimoșii concurenți.

Printre cei doriți se numără și Dorian Popa

Survivor România 2022 www.retetesivedete.ro
Survivor România 2022 www.retetesivedete.ro – Dorian Popa

După cum am scris anterior, printre cei pe care Pro TV îi dorește să intre în categoria concurenților de top de la noul sezon Survivor România 2022 se numără și Dorian Popa. Care, dacă va accepta, susține Fanatik, ar primi nu mai puțin de 15.000 de euro pe săptămână. Rămâne însă de văzut dacă celebrul cântăreț va accepta, deoarece acesta ține mult la imaginea lui și la afacerile pe care le are.

Survivor România 2022 www.retetesivedete.ro
Survivor România 2022 www.retetesivedete.ro Alex Velea

Se negociază cu Alex Velea și Antonia

De asemenea, sursele spun că aceeași sumă i-ar fi fost propusă și lui Alex Velea, dar acesta nu ar fi fost tentat de ofertă. Așa că s-ar încerca acum negocierile și cu frumoasa Antonia.

Unul din numele foarte vehiculate este al gimnastului Marian Drăgulescu. Se pare că a fost greu de convins unul dintre cei mai mari campioni din istoria gimnasticii. Marian Drăgulescu ar fi spus mult așteptatul DA, pentru 10 mii de euro pe săptămână.

Survivor România 2022 www.retetesivedete.ro
Survivor România 2022 www.retetesivedete.ro – Otilia Bilionera

Se așteaptă și vedete cu succes internațional

Dar reprezentanții ProTV nu se opresc aici și își doresc să intre în competiție și nume de vedete cu succes internațional. Cum ar fi Otilia Bilionera, care, însă nu a semnat încă nici un contract.

”Am discutat despre Survivor, dar, momentan, nu știu ce voi face. Am și niște contracte deja semnate pentru niște concerte în luna ianuarie, vom vedea ce va fi și cum va fi”, a spus cântăreața.

De asemenea, dorit este și unul dintre cei mai cunoscuți luptători de kickboxing din România, Ionuț Iftimoaie. Și, nu ar fi exclus ca în Republica Dominicană să ajungă și Ioana Filimon, concurenta eliminată de curând de la „Bravo, ai stil”!

---> Citește și:  Începe Survivor 2022. Proba de cunoaștere e cea mai dură! Cine sunt participanții <---

 

Se duc negocieri serioase și cu Otniela Sandu și Kamara

Survivor România 2022 www.retetesivedete.ro
Survivor România 2022 www.retetesivedete.ro – Kamara

O altă frumusețe, Otniela Sandu este curtată de ProTV pentru Survivor România.

Dar nici Kamara de la trupa Alb și Negru nu a fost uitat. La cât de multă nevoie are artistul de bani pentru tratamentul micuțului său, Leon, e foarte posibil să accepte.

---> Citește și: Începe Survivor 2022. Uite cum se antrenează cea mai temută concurentă de la Faimoși! Vrea marele premiu <---

E greu de spus la ce vedete se vor opri mai marii trustului. În acest moment sunt în discuții cu peste 50 de personaje importante.

Rețete și Vedete vă ține la curent cu informații despre acest concurs de mare succes la publicul din mai multe țări. Cele mai tari exclusivități despre noul sezon Survivor România 2022 le găsiți doar pe Rețete și Vedete!