Informații de ultimă oră despre moartea fostului soț al Oanei Cuzino. Unde s-a stins miliardarul

Informații de ultimă oră despre moartea fostului soț al Oanei Cuzino. Unde s-a stins miliardarul
Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Urgență Elias, nu este adevărat că miliardarul Yoav Stern s-a stins în acea instituție.

Răsturnare de situație în cazul morții fostului soț al Oanei Cuzino. Ce s-a întâmplat cu miliardarul.

Informații de ultimă oră despre moartea fostului soț al Oanei Cuzino. Unde s-a stins miliardarul

Potrivit informațiilor oferite de Spynews, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Elias a dezmințit faptul că miliardarul ar fi murit în această instituție spitalicească. El spune că fostul soț al Oanei Cuzino a fost transferat în Israel, dar nimeni nu a știut. În plus, el susține că nu poate să dea acum mai multe detalii.

“A fost transferat de joi de la noi, de la Elias, în Israel. Nu este adevărat că a murit la noi. Nu avem legătură cu familia. Mai multe nu vă putem spune. Dacă apar informaţii, noi vom da un comunicat de presă pentru toată lumea. Nimic nu este adevărat din ce s-a scris în presă.”, a declarat purtătorul de cuvânt.

A fost căsătorit cu Oana 12 ani

Yoav Stern și-a pierdut viața în urma unui accident pe care l-a avut în curtea casei. El a căzut într-o groapă adâncă de un metru și toate eforturile medicilor de a-l pune pe picioare au fost în zadar. Milionarul a avut hemoragie cerebrală, două fracturi craniene și contuzii la plămâni.

Originar din Israel, afaceristul a fost căsătorit cu Oana Cuzino timp de 12 ani, dar în 2014 au ales să meargă pe drumuri diferite. După divorț, Oana a rămas cu o avere impresionantă. Ea a primit la partaj 33 de hectare de teren lângă București de la fostul soț, care valorează 8 milioane de euro.

La începutul anului s-a afișat cu noua iubită

Paparazzi de la Spynews l-au surprins pe miliardar la începutul anului cu noua sa iubită, la un restaurant luxos din Capitală. Acesta s-a comportat ca un adevărat gentleman cu iubita sa, a plătit nota, iar cei doi au fost văzuți și sărutându-se.

Sursă foto: Spynews