Îngerul alb din vis aduce vești. Rele sau bune?

Îngerul alb din vis aduce vești. Rele sau bune?
În limba greacă, aggelos are sensul de mesager. Așa se întâmplă și când visezi un înger alb: primești vești bune și capeți mai multă încredere în tine. Se va face dreptate.

Experții în vise au tot felul de explicații pentru ceea ce ne amintim din timpul somnului. Îngerii sunt plini de lumină și pot aduce doar vești bune. Aceștia exprimă blândeţea şi spiritualitatea, eliberarea şi triumful Binelui asupra Răului.

Îngerul alb din vis aduce vești bune

Îngerul alb din vis nu pot avea altceva decât semnificații positive. Puri, cu aripile întinse, aceștia reprezintă bunătatea, lumina, dragostea și vindecarea. Sunt solii unor schimbări emoționale importante.

Îngerii pot fi personificarea unei aspirații, a unui ideal către care încercăm să ajungem, dar nu îl putem atinge. Apariția îngerilor în vise ne poate arăta drumul bun.

Un înger alb înseamnă veste bună, înseamnă compasiune, dragoste și generozitate. Te ajută să capeți mai multă încredere în tine, să mergi mai departe oricât ar fi de greu.

Apariția unui înger alb poate să însemne că vei descoperi curând adevărul pe care îl căutai și se va face dreptate. Dacă merge alături de tine te anunță că vei primi curând sprijin și că vei fi ajutat să depășești o perioadă mai dificilă.

Înconjurat de îngeri

Dacă în vis ești înconjurat de îngeri, înseamnă că ai alături de tine toată familia. Ești iubit și ei te vor încuraja să te lupți pentru tot ceea ce ți-ai propus să faci.
Dacă visezi un înger frumos care se ridică la cer înseamnă împlinire pe mai multe planuri. Poate fi împlinire sufletească, spirituală, dar și un succes profesional.

O superstiție veche din popor spune că, dacă ești necăsătorită și visezi un înger, înseamnă că vei rămâne fată mare.

Desigur, nu toți oamenii cred în semnificația viselor. Mulți spun că, în realitate, în timpul somnului, continuăm să fim influențați de trăirile, îngrijorările și modul în care gândim când suntem treji.

Visul vorbeste despre noi, iar subconștientul nostru ne arată ce ne stresează, ce ne poate face fericiți. Ne oferă solutii, ne distrează sau ne îngrijorează. Visul face parte din noi.


Ce înseamnă dacă visezi un cal. Toată lumea ar vrea!

Visezi flori albe? Te aşteaptă o perioadă benefică