Simona Ionescu / Redactor Șef

Fotografia care spulberă zvonurile că regele Charles nu e tatăl lui Harry. A fost publicată pentru prima oară

Fotografia care spulberă zvonurile că regele Charles nu e tatăl lui Harry. A fost publicată pentru prima oară
În cartea pe care tocmai a lansat-o, prințul Harry face referire la faptul că regele Charles nu ar fi tatăl său. Totul s-a pornit după ce prințesa Diana a avut o aventura cu maiorul James Hewitt.

Harry a explicat și care sunt motivele care au condus la acestei speculații, pe care o  consideră o „glumă neamuzantă, având în vedere zvonul care circula tocmai atunci că tatăl meu real era unul dintre foștii iubiți ai mamei: maiorul James Hewitt”.

Harry spune însă că nimeni nu a luat în seamă faptul că prințesa Diana l-a cunoscut pe maiorul Hewitt după multă vreme de când el a venit pe lume.

„O cauză a acestui zvon a fost părul roșcat al maiorului Hewitt, dar o altă cauză a fost sadismul.

Cititorii de tabloide au fost încântați de ideea că băiatul cel mic al Prințului Charles (titulatura de atunci-n.r.) nu era copilul său. Nu a contat că mama mea nu l-a întâlnit pe maiorul Hewitt decât după mult timp de la nașterea mea, povestea a fost pur și simplu prea bună pentru a fi abandonată”, a afirmat prințul Harry, în cartea autobiografică „Spare”.

Fotografii emoționante cu regele Charles

Cu puțin timp în urmă, Familia Regală a postat pe o rețea socială, două fotografii tulburătoare. În prima poză, regele Charles, îmbrăcat într-o rochiță albă cu guler și dantelă, apare în brațele reginei Elisabeta. Suverana, pe acea vreme prințesă, poartă o rochie și un colier de perle, este extrem de frumoasă și fericită alături de pruncul său.

Charles, mic, alături de regina Elisabeta

Așa cum se observă în fotografia publicată de rege pentru prima dată, Harry seamănă foarte bine cu tatăl său Charles când era mic. Iar William are trăsăturile mamei sale, lady Diana.

Diana cu copii când erau mici și cei doi frați William și Harry când punțile dintre ei s-au rupt

În urmă cu doi ani, am mai publicat un rând de fotografii care arată asemănarea teribilă dintre Harry și tată și mai ales bunicul său.

Fotografiile cu prinții Philip și Charles în tinerețe și Harry la o vârstă apropiată contrazic teoria că acesta nu ar semăna cu bunicul și tată său, că sunt total diferiți, așa cum a susținut în 2021 un criminalist italian. Priviți-i!

Pe coperta de la Paris Match este Prințul Philip, tatăl lui Charles și bunicul lui Harry. Asemănarea e evidentă, mai ales că și Prințul Philip era roșcovan

Și prințul Harry seamănă la fel de bine și cu regele Charles când acesta era cam de vârsta lui. Trebuie spus și că, din cauza zvonurilor apărute în presă, prințului Harry i s-a făcut un test ADN, dar Casa Regală nu l-a dat publicității niciodată.

Charles și Harry cu barbă și cu urechile foarte asemănătoare

Regele Charles a omagiat-o și pe mama Camillei

În cea de-a doua fotografie apare Camilla, alături de regretata sa mamă, Rosalind Shand, care a trecut la cele veșnice în anul 1994. Soția lui Charles poartă o rochie roșie, iar mama sa, o ținută cu buline. Ambele fotografii au fost făcute de Ziua Mamei. Potrivit Metro, această duminică marchează prima zi a mamei pe care Charles o petrece fără regina Elisabeta.

Camilla, alături de mama sa

Mesajul regelui Charles

Regele Charles și regina consoartă Camilla au trimis și un mesaj în care sunt alături de cei care și-au pierdut părinții. „Tuturor mamelor de pretutindeni și celor cărora le este dor de mamele lor astăzi, ne gândim la voi și vă dorim o zi a mamelor specială”, se arată în postare.

Regina Elisabeta a trecut la dreapta Domnului pe 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani, la Castelul Balmoral din Scoția.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre