Simona Ionescu / Redactor Șef

Rând pe rând, 9 asistente dintr-o secție de spital părăsesc serviciul. Toate sunt gravide. Foto

Rând pe rând, 9 asistente dintr-o secție de spital părăsesc serviciul. Toate sunt gravide. Foto
O poveste incredibilă, dar adevărată. Nouă asistente medicale, una după alta și-au lăsat postul, dar fără voia lor, motivul fiind unul cât se poate de firesc și natural: au rămas însărcinate.

Nouă asistente medicale de pe aceeași secție a unui spital din Maine, Statele Unite, au rămas însărcinate în același timp. Deși la prima vedere pare a fi un pact, o înțelegere a femeilor cadre medicale, toate cele nouă asistente susțin că este doar pură coincidență.

Conducerea spitalului este cea care a anunțat vestea pe rețelele de socializare și le-a felicitat, public, pe viitoarele mămici. Opt dintre ele sunt fotografiate arătându-și burțile de graviduțe.

În același mesaj, reprezentanții unității medicale amerciane au răspuns la îngrijorările unor persoane cu privire la disponibilitatea personalului în perioada post natalî:„Nu vă faceți griji, avem un plan”.

Foto: Facebook

„După ce fiecare dintre noi a început să spună: „Sunt însărcinată”, cred că a fost un anunț din ce în ce mai fericit, iar noi toate suntem acolo una pentru cealaltă”, a declarat asistenta Erin Grenier pentru WMTW.

Asistentele s-au sprijinit reciproc încă de la început și vor continua să facă acest lucru până când toate vor naște, potrivit WMTW.

„Este foarte plăcut să vii la serviciu și să vezi alte persoane la fel de însărcinate care își văd burțile explodând și să vorbești despre aceste experiențe prin care trecem împreună”, a declarat asistenta Amanda Spear pentru media citată anterior.

Ele vor naște copiii în perioada lunilor aprilie și iulie 2023, după cum am menționat reprezentanții spitalului pe Facebook.

Și alte nouă asistente au rămas, simultan, însărcinate

Culmea ironiei, tot în America, țara tuturor posibilităților, și alte nouă asistente au rămas, simultan, însărcinate.

Într-un caz similar, anul trecut, tot un număr de nouă asistente medicale care lucrau în aceeași unitate la un alt spital au rămas însărcinate în același timp, într-o coincidență rară care, spun ele, care, de asemenea, le-a luat prin surprindere.

Asistentele, de această dată, lucrau împreună în unitatea de neurologie de la Spitalul Salem din Oregon. Ele și-au dat seama că toate au rămas gravide cam în același timp, exact ca în cazul din Maine, potrivit es.theepochtimes.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre