Iulia Vântur răsuflă ușurată după ce Salman Khan a mărturisit public care e treaba cu soția și copiii ținuți la secret. Declarațiile vin după ce o serie de articole au apărut în presa indiană, potrivit cărora celebrul actor că ar avea, de fapt, nevastă și doi copii. Pe care i-ar ține ascunși!

Informațiile publicate au creat un adevărat tsunami în showbiz-ul din India. Practic au apărut mai multe informații pe acest subiect delicat legat de viața secretă a lui  a Salman Khan. Vestea care a șocat pe absolut toată lumea, că celebrul actor ar avea, de fapt, o familie pe care o ține secretă, a fost răspândită de avocatul Vibhor Anand în urmă cu un an.

Cine a lansat zvonul

Pe pagina sa personală de Twitter avocatul a postat un mesaj potrivit căruia Salman Khan ar fi căsătorit cu o indiancă și are doi copii. Pe soția sa ar chema-o Noor. Cu aceasta ar avea doi copii mari: Ayesha de 17 ani și Razzak de 13 ani. Mai mult, avocatul a susținut în postarea sa că familia secretă a lui Salman Khan ar trăi în Dubai.  Așa cum era de așteptat informația a fost preluată de presa de scandal.

Celebrul actor nu a reacționat imediat la zvonurile lansate în spațiul public de avocat. Acum,  invitat în patoul unei emisiuni televizate, Salman Khan a decis să își spună partea lui de poveste.  De un an de zile indienii vor să știe dacă preferatul lor are sau nu o familie secretă și copii.

Iulia Vântur răsuflă ușurată. Salman Khan a mărturisit public

Actorul de la Bollywood s-a săturat de zvonuri. Salman Khan  spune că acest lucru nu este adevărat: nu este însurat cu nicio femeie și nici nu locuiește în Dubai. El arată că are domiciliul într-un apartament din India, de aproape un deceniu. El spune că nu vrea să vorbească vreodată cu avocatul care a lansat această bârfă sinistră.

„Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe.

Nu sunt căsătorit. Nu am o soție. Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane. Toată India știe unde locuiesc“, a declarat Salman Khan, la un post de televiziune din India.

Sursa foto: Instagram

Povestea “Casei cu stafii”. Nimeni nu o vrea

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp