Kylie Jenner apreciată de fani pentru o „frumusețe naturală”

Kylie Jenner apreciată de fani pentru o „frumusețe naturală”
Kylie Jenner este cunoscută pentru faptul că își schimbă deseori culoarea părului.

Vedeta Keeping Up With The Kardashians, în vârstă de 23 de ani, pare să fi renunțat la vopsea pentru culoarea ei naturală. Ea și-a dezvălui nuanța naturală a părului în cea mai recentă actualizare de pe Instagram.

Kylie Jenner a revenit la brunet

Kylie Jenner, care avea până de curând p nuanță de roșu aprins în păr, a revenit la brunet , iar fanii ei nu se pot sătura de aspectul natural.

Duminică, Kylie s-a filmat în timp ce cânta o melodie, în timp ce era parcată într-una dintre numeroasele sale mașini luxoase. Mândra mamă apare în videoclipul postat pe rețelele de socializare cu părut într-o nuanță de ciocolată neagră. Kylie Jenner a renunțat la stilul extravagant și a îmbrăcat un hanorac gri supradimensionat.

Kylie Jenner, o „frumusețe naturală”

Fanii s-au adunat pe Twitter după ce au privit cea mai recentă postare a starului, mulți etichetând-o pe Kylie Jenner drept „frumusețea naturală”.

„Părul negru al lui Kylie i se potrivește atât de mult. Este o frumusețe naturală” „Iubind din nou părul negru”, „Sper că își păstrează părul întunecat, pentru că arată wow!”, au scris fanii pe rețelele de socializare.

Ce sume cheltuie Kylie Jenner, „de plictiseală”

Kylie Jenner a petrecut ultimul an în conacul ei de lux din California, având unele escapade ocazionale. Una dintre excursii a fost în insulele Turks și Caicos, de ziua de naștere a lui Kim. Se pare că vedeta din Keeping Up With The Kardashians s-a „plictisit” și crede că merită un tratament special. Ea plănuiește să cheltuie milioane de dolari pentru că a avut un an greu.

„Vrea să meargă într-un loc cu multă căldură pentru a-și etala fabulosul stil de viață și cumpărăturile scumpe … Kylie nu simte că face ceva greșit”, a spus o sursă apropiată vedetei.

Salma Hayek, superbă la 54 de ani. Are motive de sărbătoare

Recomandarile noastre