L-a obosit burlăcia! Kanye West poartă încă verigheta lui Kim Kardashian și e epuizat

L-a obosit burlăcia! Kanye West poartă încă verigheta lui Kim Kardashian și e epuizat
Divorțul anului a scris deja pagini întregi la nivel internațional. Asta fără ca măcar să fie confirmat oficial de vreuna din părți. Kanye West încă poartă verigheta și pare epuizat. L-a obosit burlăcia.

Zvonurile privind divorțul dintre Kanye West și Kim Kardashian au luat amploare în ultima vreme. În timp ce toată planeta stă cu sufletul la gură în așteptarea unui anunț oficial, Kim și Kanye pare că nu se grăbesc să spună ceva clar. Presa internațională însă este cu ochii pe ei în orice moment și nu ratează nimic. Nici măcar faptul că pe Kanye l-a obosit burlăcia. Sau cel puțin asta au scos la iveală pozele surprinse de paparazzi. 

L-a obosit burlăcia

În tot acest timp, Kim Kardashian este peste tot și nicăieri. Vedeta a fost plecată cu familia în vacanță, și-a continuat ședințele foto sexi și s-a postat în ipostaze fierbinți, așa cum și-a obișnuit cei peste 200 de milioane de urmăritori de pe Instagram. Vedeta nu a schițat absolut nimic, nici măcar atunci când au apărut zvonuri cum că al ei soț Kanye și-a strâns adidașii din casa comună și a plecat cu ei. 

L-a obosit burlăcia! Un Kanye epuizat și cu verigheta încă pe mână se plimbă prin Malibu 

Pe partea cealaltă a baricadei, îl avem pe Kanye West, căruia nu pare să-i priască viața de bărbat singur. Cântărețul a fost surprins în Malibu, acolo unde are biroul. Paparazzi l-au surprins arătând epuizat, îmbrăcat tot în alb. Ceea ce a surprins este că star-ul purta încă verigheta, în timp ce avea telefonul mobil în mână. 

L-a obosit burlăcia

Într-adevăr cei doi încă se urmăresc reciproc pe Instagram, însă nu au mai apărut împreună de ceva timp, semn că duc vieți total separate. Kim nu pare să facă pași în direcția vreunei împăcări și își vede de viață, însă gesturile lui Kanye ar putea sugera un posibil efort de a-și salva căsnicia. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și care va fi prima declarație pe care o vor face cei doi în acest sens. Până atunci, rămân doar speculațiile generate de semnele mai mult decât evidente ale rupturii unui cuplu extrem de mediatizat. 

Foto: The Sun

A dispărut președintele Păunel, bossul județului Cluj! Cum a fost posibil