Lacrimi și mare tristețe în finală „Te cunosc de undeva!”. Veți vedea un moment tulburător

Lacrimi și mare tristețe în finală „Te cunosc de undeva!”. Veți vedea un moment tulburător
Emoţiile ating cote maxime în marea finală a sezonului 18 Te cunosc de undeva!. Aceasta va fi difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. Cele patru cupluri finaliste vor lupta mai aprig ca niciodată pentru câştigarea trofeului pus în joc în acest sezon.

Nu e deloc regie, ci vor fi plânsete pe bune în marea finală „Te cunosc de undeva!”. Asta pentru că momentele copleşitoare se vor resimţi din plin pe scena transforming show-ului de la Antena 1. S-a întâmplat în timpul reprezentaţiei lui Connect-R şi SHIFT, cuplul de finalişti care a decis să facă un gest impresionant și neașteptat.

Ruleta le-a adus lui Connect-R şi SHIFT o ultimă transformare, o colaborare a doi mari artişţi din domenii muzicale diferite: Sting şi Puff Diddy, cu piesa I’ll Be Missing You, iar cei doi au decis să închine momentul în memoria regratatului artist Nosfe. Momentul a fost unul surpriză pentru toţi cei aflaţi pe platoul de filmare. Care l-au privit cu ochii în lacrimi şi copleşiţi de emoţie.

Plânsete pentru Nosfe, în marea finală Te cunosc de undeva!

„Am vrut neapărat să dedicăm momentul ăsta celor care l-au iubit pe Nosfe şi, în special, familiei, fetiţiei şi soţiei lui!”, a mărturisit Connect-R.

SHIFT l-a completat: „Aş vrea să spun şi eu câteva cuvinte, deşi îmi este foarte, foarte greu. Ştiu că nu am vorbit foarte mult sezonul ăsta Te cunosc de undeva. Dar vreau să vă mulţumesc tuturor. În primul rând colegilor, nişte artişti superbi. Juriului minunat, că ne dă puterea să devenim mai buni, pe zi ce trece. Și vreau să vă mai spun că experienţa asta a fost în acelaşi timp şi una foarte tristă pentru mine. De ce spun asta?

Pentru că în timp ce eram antrenat în acest show, fratele meu din altă mamă, Nosfe, s-a dus într-un loc mai bun. Sunt foarte fericit şi emoţionat că am făcut momentul ăsta pentru el, în finala Te cunosc de undeva! Emoţia e mai mare ca la orice concert pe care l-am avut vreodată!”.

Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00 la Antena 1, în cadrul finalei celui de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva!. Tot sâmbătă va fi ales şi marele câştigător al sezonului 18 al transforming show-ului.

Recomandarile noastre