Simona Ionescu / Redactor Șef

Anchetatorii de OZN-uri strâng rândurile. Cum poți deveni unul

Anchetatorii de OZN-uri strâng rândurile. Cum poți deveni unul
De zeci de ani, aparițiile de obiecte zburătoare neidentificate sunt contabilizate și investigate de autorități și nu numai. Recent, pentagonul a confirmat surprinderea unor astfel de obiecte zburătoare, cu referire la înregistrările făcute de militari. Un grup de experți în acest fenomen susține că se înregistrează până la 10.000 de apariții, anual

Din 1969, rețeaua mutuală de investigare a OZN-urilor, cunoscută și sub numele de MUFON, a investigat peste 400.000 apariții de obiecte zburătoare extraterestre raportate în întreaga lume, iar acum anchetatorii de OZN-uri strâng rândurile. În prezent ei au decis să-și mute sediul din California înapoi la Cincinnati.

Reprezentanții MUFON au declarat că Ohio este un stat activ când vine vorba de observări de OZN-uri. Grupul are deja 165 de rapoarte doar în acest an. „Am putea documenta 8.000 până la 10.000 de cazuri pe an. Ei bine, putem explica aproximativ 93% dintre acestea, dar asta lasă 8% din cazuri, care doar vă vor face să vă rotiți ochii pe cer”, a declarat David MacDonald, directorul executiv al MUFON. Observațiile OZN-urilor au crescut anul acesta, potrivit MUFON, în special în Ohio. În prezent, există 39 de anchete deschise.

Anchetatorii de OZN-uri strâng rândurile

MUFON este o organizație non-profit și cea mai mare și mai veche agenție civilă de investigare a OZN-urilor din lume, cu 600 de anchetatori. „Cincinnati este perfect amplasat. Cred că statisticile arată că există 80% din populație la șase ore de mers cu mașina de Cincinnati. Este numărul unu”, a mai spus MacDonald.

Thomas Wertman, directorul de stat al MUFON pentru Ohio, este extaziat, sediul central va fi la Cincinnati. El a spus că acest lucru schimbă jocul pentru ca el să poată accesa fișierele cazurilor anterioare. „Avem nevoie de cineva din exterior, pentru că odată cu poveștile care apar despre observațiile navale și, dacă se pare, nu și-au făcut diligența investigând aceste lucruri și cercetând lucruri, cineva trebuie să le păstreze cinstite, practic”, a spus Wertman, conform Local12.com.

Desigur, o rețea de voluntari de anchetatori de OZN-uri are parte și de reacții neplăcute. „Și noi avem grupul nostru de persoane care nu ne aprobă. Când ești cel mai bun pistolar, toată lumea vrea să te împuște”, a mai spus MacDonald.

În acest moment, există nouă anchetatori în Ohio, dar ei caută întotdeauna mai mulți. Wertman a spus că primesc în mod constant solicitări, dar o mulțime de oameni renunță, după ce văd cantitatea de muncă implicată în a deveni unul dintre anchetatorii autorizați de organizație. Toți noii doritori primesc materiale de studiu pe care trebuie să le învețe și apoi au de dat un test. În plus, trebuie să-i dubleze în munca lor pe anchetatorii experimentați pentru o perioadă bună de timp, înainte să poată ieși singuri pe teren, în anchete.

Sursa foto: Pixabay

Povestea contabilei ucigașe. Omora în serie, pentru bani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre