Simona Ionescu / Redactor Șef

Misterioasa moarte a Mălinei Olinescu. Întrebări fără răspuns

Misterioasa moarte a Mălinei Olinescu. Întrebări fără răspuns
Noaptea de 11 spre 12 decembrie 2011 a fost ultima din viața Mălinei Olinescu, o artistă care a ales să plece din lumea asta din cauză că nu mai era în prim plan pe scena muzicii.

A murit fulgerător, în urma impactului dur cu cimentul din fața blocului unde locuia, în zona Gării de Nord. Saltul fatal de la etajul șase a desfigurat-o atât de rău, încât abia a putut fi recunoscută de apropiați. Bunul ei prieten Călin Geambașu, venit la locul tragediei, și-a dat seama că e vorba despre Mălina când i-a zărit brățară de la gleznă.

A început, evident, dezbaterile privind motivele care au împins-o pe artistă să-și pună capăt zilelor. Nu mai era în atenția publicului și a presei mondene de câțiva ani, așa că mai nimeni nu știa amănunte din viața profesională,cu atât mai puțin din cea persoanlă a Mălinei.

Un divorț cu cântec

Ultimele vești care au ajuns la urechile ziariștilor datau din 2007, când fostul ei soț, Dan Stesco, membru al trupei Compact, punea capăt căsătoriei lor, acuzând-o oficial, în actele de divorț, că are o personalitate dificilă și prea dominatoare, că e pusă veșnic pe ceartă și că nu acceptă părerile și ideile nimănui, în afară de ale ei.

Totuși, o depresie de care ar fi știut apropiații se contura tot mai mult în planul dezvăluirilor. Mai multe voci susțineau că era deprimată în primul rând din cauza dezinteresului total al caselor de discuri și al radiourilor față de cariera și piesele ei. La vremea respectivă, Mălina avea o formație cu care cânta ocazional cover-uri, în cluburi.

O iubire cu probleme?

Nici viața sentimentală nu era una calmă și caldă. Se pare că relația pe care o avea cu un Sebastian Truță, un tânăr de 25 de ani, era una cu probleme. Se pare că cei avuseseră un conflict verbal chiar înainte cu câteva ore de sfârșitul Mălinei, după spusele vecinilor.

Dacă mergem pe firul evenimentelor, zbuciumul din sufletul artistei s-a dat preț de trei ore, timp în care s-a gândit doar la sfârșit. A scos pe holul blocului hainele iubitului ei și a dat și câinele afară din casă, tot pe coridor. Vecinii au anunțat-o pe mama Mălinei, cântăreața Doina Spătaru, că fiica ei avea un comportament ciudat, însă, din nefericire, nici chiar părintele ei nu a reușit să împiedice ceea ce avea să urmeze. Aici reamintim că, pe când avea 7 ani, Mălina și-a pierdut tatăl într-un mod identic: actorul Boris Olinescu a căzut de la etajul 10 și a murit pe loc.

O carieră intrată într-un con de umbră

Niciodată nu se va cunoaște adevărul, ce anume a împins-o pe Mălina Olinescu să plece atât de brutal din această lume. Poate divorțul de Stesco a apăsat-o foarte tare, poate relația actuală cu Sebastian Truță a dezamăgit-o crunt, poate cariera ei care intrase în umbră în ultimii ani, poate toate la un loc …

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre