Margareta Pâslaru are o mare surpriză pentru fanii săi, dar le cere și un pic de ajutor

Margareta Pâslaru are o mare surpriză pentru fanii săi, dar le cere și un pic de ajutor
În vârstă de 78 de ani, cunoscuta interpretă de muzică ușoară celebrează nu mai puțin de 63 de ani, neîntrerupți, pe scenă și în studioul de înregistrări.

Margareta Pâslaru le face cea mai mare surpriză fanilor ei și lansează un nou album. „Vibrații sufletești” se va vinde în beneficiul Fundației World Vision România.

La aniversarea celor 63 de ani creativi pe multiple planuri, Margareta Pâslaru lansesază în 2021 și albumul „Vibrații sufletești”, în beneficiul Fundației World Vision România.  Acesta este un album care include 11 piese. Toate sunt, transmit reprezentanții ei, esența unei evoluții și crezul propriului motto: „În tinerețe ne străduim să ne facem un nume, la maturitate trebuie să folosim „numele”” spre binele altora.

Margareta Pâslaru a celebrat tot anul 63 de ani de carieră

Amintim că în primăvară, Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu a omagiat-o pe Margareta Pâslaru prin organizarea expoziției retrospective „Longevitate creatoare”. A urmat apoi înregistrarea noilor compoziții proprii în Studioul Jolt si Andrei Kerestely pentru albumul „Vibrații sufletești”, lansat acum. Margareta Pâslaru a fost onorată cu Premiul Academic și Trofeul UCIN pentru întreaga sa activitate, la Gala Anuală a Uniunii Cineaștilor din România.

„Longevitatea creatoare devine testament artistic. Prin diversitatea albumului Vibrații sufletești depășim limite, din nou. Muzica ființei mele iese din tipare într-un circuit al iubirii de oameni. Pasiunea e acel ceva ce-ți dă putere, ca sorbind venin să crezi că-i miere”, spune Margareta Pâslaru.

Vedeta care ajută nevoiașii

Margareta Pâslaru este una dintre cele mai mari vedete din România. Este iubită de românii de pretutindeni de peste 60 de ani. „S-a născut o stea!”, scria presa în anii ʹ60, când aceasta și-a făcut debutul. Avea, atunci, doar 15 ani.

Asocierea cu World Vision nu e prima intervenție a artistei în sprijinul celor nevoiași. Amintim că în 2009 Crucea Roşie Română a lansat proiectul Banca de Alimente, implementat în ţara noastră la iniţiativa Margaretei Pâslaru care a „importat” conceptul din America, unde a fugit în anii 80. Pentru implicarea sa în acest proiect de succes, în 2011 a primit Trofeul „Crucea Roşie 135 ani de Umanitate”, în acelaşi an fiind numită şi Ambasador al Anului European al Voluntariatului 2011 în România.

La sfârșitul anului trecut, la 77 de ani, artista a lansat albumul „Idei”, iar toți banii obținuți din vânzare i-a donat în acte caritabile.

Cum puteți ajuta copiii sărmani din România

Albumul realizat în beneficiul World Vision România include trei mari compozitori care și ei susțin prin muzică copiii de la sate, Jolt Kerestely, Horia Moculescu și în memoriam George Grigoriu, prin donația fiicei sale Andreea Andrei.

Întreg albumul poate fi ascultat pe toate platformele digitale. Acesta va putea fi găsit și sub formă de CD, în benzinăriile partenere.

Fundația World Vision România este o organizație neguvernamentală care pune în centrul activităţii sale bunăstarea copilului. Aceasta face parte dintr-un ONG internațional, cu ramificații în aproape 100 de ţări din întreaga lume.

Sursa foto: Instagram