Masca miraculoasă folosită de Beyonce și alte vedete o puteți prepara acasă

Masca miraculoasă folosită de Beyonce și alte vedete o puteți prepara acasă
Și voi puteți avea tenul exact ca marile dive. Și asta fără cheltuială. Ce au în comun Beyonce, Uma Thurman și Cate Blanchett? Și asta fără să se fi vorbit în prealabil. Toate folosesc o mască cosmetică cu efecte miraculoase care se prepară extrem de simplu, acasă.

O piele strălucitoare, fără riduri și fără alte semne de vârstă e dorită de toate femeile. Vestea bună e că nu trebuie să cheltuiți o avere pe creme și preparate sofisticate. E suficient să apelați la un leac „bătrânesc” la care sunt abonate și marile vedete de peste Ocean. Estompează ridurile, curăță fața, o luminează și o întinerește. Atât de simplu!

Această mască hidratează pielea în profunzime și, în același timp, încetinește procesul natural de îmbătrânire. Dar ceea ce e cu adevărat spectaculos la ea, e că este potrivită pentru toate tipurile de ten. În plus,  apar rezultate vizibile după doar 7 zile de utilizare, cu o singură condiție: să aplicați masca în fiecare seară.

Ce ingrediente conține masca miraculoasă folosită de vedete

1 lingură de ulei de măsline sau ulei de migdale;

1 gălbenuș de ou;

1 lingură de miere;

2 linguri de vaselină cosmetică pură cumpărată de la farmacie

Mod de preparare a măștii antirid

Puneți vaselina la bain-marie până devine lichidă, apoi lăsați-o deoparte. În acest moment adăugați restul ingredientelor. Amestecați bine până ce toate se omogenizează și se obține o cremă consistentă. Dacă este prea caldă, o puteți lăsa la frigider pentru câteva minute. Apoi aplicați masca pe față, masând ușor pielea, pentru a o ajuta să penetreze. După 30 de minute, îndepărtați-o cu o cârpă umedă, specială.

Restul preparatului păstrați-l într-un recipient care se închide etranș, de exemplu un borcan cu capac, și păstrați-l la frigider până la următoarea utilizare.

Pont: având în vedere că masca este o cremă grasă, folosiți-o cu aproximativ două ore înainte de culcare, astfel încât pielea să aibă timp să absoarbă toți nutrienții.

Un alt sfat important: cumpărați vaselina de la farmacie. Aceasta o mai puteți folosi și în alte scopuri. De exemplu, Beyonce, o folosește și pentru a avea gene dese și lungi, în timp ce Uma Thurman și Cate Blanchett o folosesc pentru ten luminos și pentru a se machia.

Sursa foto: Instagram, Pixabay

EXCLUSIV. Daciana Sârbu: ”În familia noastră a apărut Maria”