Niciodată nu a vorbit despre așa ceva. Andra spune de ce a plecat de la „Vocea României”

Niciodată nu a vorbit despre așa ceva. Andra spune de ce a plecat de la „Vocea României”
A fost jurată un singur sezon în show-ul „Vocea României” și toată lumea s-a întrebat care este motivul real pentru care a plecat. Andra a spus pentru prima dată ce s-a întâmplat.

A dat cărțile pe față și a spus tot ce s-a întâmplat la emisiunea „Vocea României”. De ce a luat Andra decizia de a pleca.

Niciodată nu a vorbit despre așa ceva. Andra spune de ce a plecat de la „Vocea României”

În podcastul realizat de Mihai Morar, Andra a spus tot ce au vrut românii să știe legat de plecarea ei de la „Vocea României”. Vedeta a făcut parte, alături de Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă din sezonul opt, apoi a fost înlocuită de Horia Brenciu. Ce a stat la baza acestei decizii? Faimoasa cântăreață spune că a renunțat la emisiune pentru că a deranjat-o foarte mult competiția dintre antrenori.

„Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente”

„Percepția mea față de Vocea României era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența „Vocea României”.

Și eu m-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori. Cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt. Iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente. Dacă viața mea eu mi-am ales-o să fie pe pace și pe bucurii, de ce să aleg?

A fost o surpriză chestia asta. M-am dus, mi-au promis producătorii că n-o să fie pe ceartă și o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori (…) Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor. Pentru că, practic, asta se întâmpla. Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul. Intri într-un joc în care nu-ți face plăcere (…)

Mi-am dorit să fiu acolo, pentru că mulți ziceau că eu sunt vocea. Am ajuns acolo și am dat de cu totul altceva, era un joc. Fiind un show de televiziune am înțeles că așa funcționează. Culmea, mă simțeam acasă, erau oamenii din trustul în care eu sunt și eram ok cu toată lumea. La final am spus că trebuie să vină altcineva în locul meu”, a declarat vedeta.

„E bine să mergi acolo unde te simți bine”

Pe de altă parte, soția lui Cătălin Măruță a mărturisit că pentru ea e extrem de important să participe la emisiuni unde se simte bine. Mai ales că este un om sincer, pe care îl trădează fața și nu ar putea niciodată să mintă. „Nu mi-am propus să fiu diferită de cum sunt eu, adică, cumva, nu trebuie să joc un rol, să mă dau mai interesantă decât sunt.

Cumva, nejucând un rol, mi-a fost foarte ușor să fiu faină și simplă, apropo de numele podcastului. M-am dus acolo unde m-am simțit bine, am fost invitată peste tot. Am spus da în majoritatea cazurilor, dar în toate m-am simțit foarte bine. Dacă nu m-aș fi simțit bine, s-ar fi văzut. Sunt un om care nu poate să mintă, mă trădează fața.  Fac niște grimase încât, dacă nu-mi place, tu vezi pe fața mea că nu-mi place, chiar dacă nu-ți spun”, a mai spus Andra.

Paradisul luxului la Burj al Arab, Dubai. Tot ce nu știai despre celebrul hotel. FOTO

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre