O celebră divă din showbiz își vinde bijuteriile pe net. Ieri era pe cai mari, azi a ajuns la fundul sacului? Iată ce sume cere – Exclusiv

O celebră divă din showbiz își vinde bijuteriile pe net. Ieri era pe cai mari, azi a ajuns la fundul sacului? Iată ce sume cere – Exclusiv
Pentru „oamenii de rând” e o bucurie să poată achiziționa, la mâna a doua, haine de firmă sau bijuterii cu diamante care, astfel, devin mai accesibile. Simt, astfel, atingerea luxului. Vedetele, pe de altă parte, ocazional își vând din bunuri. În general, au și ele nevoie de cash-flow. Ca tot omul.

O celebră divă din showbiz își vinde bijuteriile pe net. Mai exact pe un grup închis cu vreo 50.000 de membri, și unde accesul e restricționat exact datorită cererii extrem de mari. Vedeta vinde inele cu diamante albe și negre, din platină sau aur roz. Mult sub valoarea lor de listă. Momentan e gata să renunțe la două dintre prețioasele ei bijuterii.

Este vorba de Roxana Blagu, fosta componentă a trupei Trident, în prezent  mama a doi copii și soție pentru al doilea soț al ei. Vremurile în care ea și colegele ei de formație apăreau pe scenă în ținute provocatoare,  mai ales niște blugi care lăsau foarte mult la vedere în partea din spate, sunt acum istorie.

Zilele acestea, Roxana Blagu a decis să scoată la vânzare două inele prețioase. „Aceste inele dorite mult, dar purtate puțin. 1. Este din platină cu diamante 1,53 ct și safir roz natural de 1,56 ct. Măsura 50 dar se poate redimensiona la cerere! Preț: 10.000 lei. 2. Inel din aur roz cu diamant negru de 5,95 ct, măsura 50. Preț: 9.000 lei”, a postat fosta artistă pe grupul de Facebook menționat.

Viața Roxanei Blagu: doi soți și doi copii

Roxana Blagu a fost căsătorită cu un om de afaceri, iar din această căsnicie a rezultat o fetiță care acum este adolescentă. După proces, fiica a rămas în grija tatălui și, practic, de la vârsta de 5 ani, cele două nu au mai avut contact direct. „Fiica mea este în gândurile mele în fiecare zi, în fiecare noapte, cu atât mai mult în perioadele și în zilele în care este o sărbătoare și un eveniment fericit pentru noi. Este destul de greu, dar m-am obișnuit. Viața m-a făcut să mă obișnuiesc și să îmi accept situația, soarta”, mărturisea fosta componentă Trident într-o emisiune televizată.

în prezent, Roxana Blagu e căsătorită cu Andrei Badiu, fostul soț al Oanei Frigescu. Cei doi au devenit părinții unui băiețel în 2020.

Sursa foto: Facebook

Recomandarile noastre