Oana Roman suferă cumplit după despărțire. Marius Elisei a părăsit-o și i-a dat un ultim mesaj extrem de dureros. Exclusiv

Oana Roman suferă cumplit după despărțire. Marius Elisei a părăsit-o și i-a dat un ultim mesaj extrem de dureros. Exclusiv
Oana Roman și Marius Elisei și-au spus din nou adio. Dacă mai e cale de împăcare sau nu, rămâne de văzut, dar un lucru e clar: bruneta suferă.

Fiica lui Petre a rămas din nou singură. Din motive care deocamdată nu se cunosc, bărbatul a ales să o lase părăsească.

Și nu e deloc plăcut pentru brunetă, care nu mai face față cu atâtea probleme. Ea s-a plâns fanilor că nu a putut să ajungă nici la Mioara Roman, pentru că a trebuit să aibă grijă de micuții căței, de casă, de copil și lista poate continua.

Recent, Oana a mai făcut câteva postări, care arată clar că îi plânge sufletul. Ea a rememorat ziua nunții, în urmă cu 10 ani.

E vorba momentul în care a spus da, la primăria sectorului 2 când, însărcinată fiind în opt luni, era speriată să nu fie călcată în picioare. De asemenea, Oana i-a înduioșat pe fani cu o fotografie îmbrăcată într-o rochiță semnată de Răzvan Ciobanu, alături de mama sa, Mioara și Marius Elisei, care-i mângâia tandru burtica.

Marius pare mai relaxat ca niciodată

Fanii celor doi sunt împărțiți în două tabere. În timp ce pe pagina fiicei lui Petre Roman, internauții încearcă prin toate mijloacele să-i împace, pe pagina de socializare a lui Marius, aceștia îl îndeamnă să nu se mai întoarcă niciodată la ea. Ieri, Marius Elisei le-a arătat tuturor că se simte mai liber ca pasărea cerului de când a plecat de acasă. El a postat o fotografie, unde pare mulțumit de situația actuală, alături de o explicație care spune multe: “N-am ce să mai spun… te pup”.

Singură la aniversarea celor zece ani de căsătorie

Chiar în ziua aniversării căsniciei, Oana Roman a fost singură. Ea a trimis și un mesaj de dragoste pentru Marius, e vorba de o poezie tristă semnată de Octavian Paler și intitulată „Definiția unui strigăt”. Vezi AICI poezia!

De asemenea, ea a pus și o fotografie, în care cei doi ciocnesc două pahare cu vin, dar se vede clar că între ei nu mai e loc de dragoste.

Recomandarile noastre