Pepe a avut o premoniție despre divorțul de Raluca, cu 13 ani în urmă. Artistul a numit-o „inspirație divină”

Pepe a avut o premoniție despre divorțul de Raluca, cu 13 ani în urmă. Artistul a numit-o „inspirație divină”
Atunci când un cuplu îndrăgit anunță că povestea lor de dragoste s-a sfârșit, publicul este surprins. Dar despărțirea dintre Raluca Pastramă și Pepe a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul românesc și a devenit unul dintre cele mai controversate și discutate subiecte din ultima vreme.

Raluca și Pepe au decis să meargă pe drumuri separate, după aproape un deceniu petrecut împreună. Disputele dintre cei doi au apărut în titlurile ziarelor și au devenit subiectul multor conversații din online. Acum, cântărețul recunoaște că a fost gelos, dar pare resemnat și încearcă să lase în urmă o căsnicie de opt ani.

Pepe a recunoscut că a fost gelos și poate că a nu făcut-o în total fără un motiv. Din păcate, căsnicia dintre cei doi s-a încheiat într-un mod mai puțin plăcut. Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de către Pepe, iar inițial lucrurile păreau să se tranșeze amiabil, la notar. Între timp însă, a început un război al declarațiilor în online, cu acuzații de infidelitate, iar lupta s-a mutat la tribunal, după ce Raluca a cerut ordin de restricție împotriva soțului ei.

Situația a degenerat în momentul în care în presă ar fi apărut informații despre o presupusă relație extraconjugală a Ralucăi cu un medic din Qatar, speculându-se că soția artistului ar fi fost îndrăgostită de acesta.

Pepe a recunoscut că a fost gelos

Despre temperamentul artistului s-au spus multe, însă chiar Pepe a recunoscut recent că a fost gelos pe soția lui. Recent, în cadrul unei sesiuni live cu invitați, Pepe a fost provocat de Theo Rose să cânte piesa „Sunt gelos”. Artistul a făcut o mărturisire neașteptată, legată de momentele prin care trece acum: „Sunt gelos… Nu prea mai sunt acum, m-am resemnat, dar e OK”.

Chiar dacă sunt în plin divorț și între ei nu mai poate interveni o împăcare, Pepe cu siguranță nu se poate obișnui cu gândul că a ajuns în această situație. Recent, în cadrul unei ediții în care a apărut alături de Oana Radu, Pepe a interpretat o melodie care i-a făcut pe fani să se gândească la perioada grea prin care trece el acum pe plan personal, și anume melodia „Aș vrea să te iert”. Versurile, așa cum spunea și el, par o premoniție a ceea ce s-a întâmplat între el și soția lui, Raluca Pastramă, potrivit wowbiz.ro. 

Piesa care a prezis divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă

Se pare că artistul nu poate trece prea ușor peste trădarea soției sale, iar versurile piesei scrise cu mulți ani în urmă i se par acum foarte potrivite: „Ai vrut altă iubire și ai plecat/ Lăsând în urmă tristețe/ Durerea te-a cuprins/ Iubirea m-a trădat/ Și mă declar învins/ Știindu-mă înșelat./ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele-n mine/ Când știu că iubești alt bărbat”, a cântat Pepe

„Piesa a fost compusă de mine cu 13-14 ani în urmă, dar mulți ar putea spune că a fost compusă astăzi. Arta vine cumva dintr-o inspirație divină, care ar putea însemna o premoniție”, a spus Pepe. 

Semnele care îţi arată că ficatul tău este plin cu toxine

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp