Pepe, mereu părăsit de cei dragi. Ce oroare i-au făcut în câmp colegii de la Latin Expres

Pepe, mereu părăsit de cei dragi. Ce oroare i-au făcut în câmp colegii de la Latin Expres
Pepe a divorțat anul trecut după ce. așa cum, a vuit presa,  mai tânăra sa soție, Raluca, și-ar fi găsit un alt bărbat de care să fie interesată. Nu e prima dată.  De fapt, a fost părăsit, toată viața lui.

Divorțul de Raluca, mama fiicelor sale și femeia alături de care a stat opt ani, a fost dureros pentru Pepe. În cele din urmă artistul și-a găsit liniștea în muncă. S-a aruncat cu trup și suflet în proiectele sale muzicale. Iar după luni de la zile de la separare, acum se poate întâlni civilizat și cu zâmbetul pe buze cu fosta sa.

La momentul separării s-a vorbit că Raluca ar fi început  să flirteze cu un om de afaceri străin. Ba chiar s-a spus că a petrecut cu acesta și prietenii lor un week-end la munte, în timp ce fetițele au fost lăsate acasă la Pepe.

Prima nevastă l-a părăsit pentru cineva mai tânăr

Pare că acesta e destinul lui Pepe, să fie mereu părăsit de cei dragi. Cealaltă fostă soție, Oana Zăvoranu, l-a părăsit pentru un tinerel, Tudy. Au divorțat cu destul de mare scandal. La acel moment, Oana spunea că Tudy este bărbatul alături de care se simte fericită, ba chiar a şi rămas însărcinată cu el.

Cum a prins-o Pepe pe Oana

Ulterior a decretat că tânărul nu a fost în viaţa ei decât o etapă pasageră. „Am stat şi am decantat foarte bine lucrurile. Tudy nu a reprezentat nimic, el doar a fost în ecuaţie. Nu Tudy a fost practic motivul divorţului nostru. Lui Pepe i-a convenit să se lege de un personaj”, a spus Oana.

Cum a făcut Pepe carieră

Dar pe Pepe l-au abandonat și bărbații. Cei foarte apropiați lui, de la care nimeni nu se aștepta la una ca asta. Iar el în niciun caz. Pepe a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România după ce a început să cânte într-o formație masculină, Latin Expres. După ce s-a desprins de ei artistul a avut parte de o carieră fulminantă. Nu același lucru s-a întâmplat cu colegii. Credeți că le-a întins o mână de ajutor? Nici vorbă. La cum s-au despărțit, nu prea avea de ce. De fapt, Pepe a fost abandonat de colegi. La propriu.

Pepe nu a mai ținut legătura cu ei. Pepe a făcut parte din Latin Expres doar un an, în 1999, pe când el avea doar 20 de ani și era un necunoscut. Doi băieți mai mari cu 5 ani, Alex „Rubio” Ionescu și Dumitru „Mitică” Tartopan, absolvenți de chitară clasică, l-au cooptat pe solist în proiectul Latin Expres.

La câteva luni după ce Pepe a început să cânte cu ei, piesa „Nu te mai doresc” a ajuns hit. Urcase pe locul 2 la festivalul de la Mamaia, ceea ce reprezenta un fel de „trending” de azi.

Ce oroare i-au făcut în câmp colegii de la Latin Expres

Alex Ionescu a povestit cum a fost despărțirea de Pepe. L-au lăsat în câmp. Cu pantalonii în vine. „Ne duceam la o cântare cu un taxi. Pe Pepe l-a apucat durerea de burtă, așa că am oprit pe un câmp.  I-am zis șoferului să plece și duși am fost. Am râs mult, dar Pepiță a fost tare supărat că l-am abandonat în fundul gol, pe câmp”, a povestit Alex Ionescu.

Lumea a încercat să explice gestul. Poate că a fost pur și simplu gelozie pe succesul mai tânărului coleg, ca solist. Ulterior, în locul lui Pepe a venit solistul Marius Popa (a cântat la Cronica Cârcotașilor), care a rezistat în proiect 2 ani. Azi, Alex Ionescu și Dumitru Tartopan, membrii fondatori ai trupei Latin Expres, nu mai cântă împreună. Deși Latin Expres nu și-a anunțat niciodată desființarea, proiectul a murit de la sine, în timp ce Pepe a făcut cariera pe care o cunoaște toată lumea.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Alexia Eram, urmărită de ghinion: „O să mă pun pe un scaun și nu o să mă mai mișc”