Pentru o porție de paste prăjite cu vită și legume aveți nevoie de puține ingrediente, majoritatea regăsindu-se în mai toate cămările gospodinelor. Totodată, rețeta recomandă folosirea anasonului stelat și a pastelor chinezești. Dacă nu le aveți, înlocuiți pastele cu spaghete subțiri clasice, și nu mai adăugați anason.
150 g | rasol alb de vită |
anason stelat | |
300 g | paste chinezeşti |
3-4 frunze | de varză chinezească |
1 | ceapă albă |
1 | ardei gras de California |
ulei | |
sos de soia | |
ghimbir uscat | |
sare | |
boia iute |
Carnea de vită se fierbe în apă cu anason stelat şi cu sos de soia. V-ar fi de ajutor să o fierbeți gata tăiată fâșii sau într-o oală subpresiune (tip cooker). Se lasă la răcit.
Pastele chinezeşti se fierb un minut, apoi se clătesc cu apă rece, pentru a nu fi lipicioase. Legumele se taie fâşii, după care se pun la prăjit. Carnea de vită se taie tot fâşii. Nu se pune la prăjit, pentru a nu-și pierde frăgezimea, ci se adaugă peste paste, împreună cu sosul de soia, condimentele şi se amestecă totul în vasul cu fund rotund.
Poftă bună!
Sursă: Paprika TV
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook