Poftă de chinezesc? Rețeta simplă de paste prăjite cu vită și legume

Poftă de chinezesc? Rețeta simplă de paste prăjite cu vită și legume
Aveți poftă de ceva exotic însă cămara nu e abundentă în ingrediente? Iată o rețetă rapidă, simplă, delicioasă și care are un gust asiatic.

Pentru o porție de paste prăjite cu vită și legume aveți nevoie de puține ingrediente, majoritatea regăsindu-se în mai toate cămările gospodinelor. Totodată, rețeta recomandă folosirea anasonului stelat și a pastelor chinezești. Dacă nu le aveți, înlocuiți pastele cu spaghete subțiri clasice, și nu mai adăugați anason.

Carnea de vită se fierbe în apă cu anason stelat şi cu sos de soia. V-ar fi de ajutor să o fierbeți gata tăiată fâșii sau într-o oală subpresiune (tip cooker). Se lasă la răcit.

Pastele chinezeşti se fierb un minut, apoi se clătesc cu apă rece, pentru a nu fi lipicioase. Legumele se taie fâşii, după care se pun la prăjit. Carnea de vită se taie tot fâşii. Nu se pune la prăjit, pentru a nu-și pierde frăgezimea, ci se adaugă peste paste, împreună cu sosul de soia, condimentele şi se amestecă totul în vasul cu fund rotund.

Poftă bună!

Sursă: Paprika TV