Poveștile cu sirene sunt reale. Oameni seduși de delfini și poveștile lor

Poveștile cu sirene sunt reale. Oameni seduși de delfini și poveștile lor
Un american în vârstă de 68 de ani a trait una din cele mai bizare expriențe de viață. A povestit-o acum cinci ani, când, după cele întâmplate, s-a realizat un film. Bărbatul a fost sedus de o femelă delfin. Era foarte tânăr.  

Malcolm Brenner a ajuns să își spună povestea halucinantă într-un film documentar lansat în 2016 la Festivalul Slamdance, „Dolphin Lover”. El povestește că a trait o idilă cu o femelă delfin. Aceasta era iubita sa și petreceau clipe minunate împreună, de o tandrețe ieșită din comun. Ceva ce nu a întâlnit într-o relație cu o femeie. Ceea ce e cu adevărat ciudat, în mărturisirile bărbatului, e faptul că, susține acesta, femela de delfin a inițiat relația. Mai exact, l-a sedus pentru a-l face partenereul ei.

Bărbatul susține că că mamiferul a fost cel care l-a sedus, iar relația amoroasă între el și Dolly, femela delfin, a durat un an de zile, în 1971. Brenner descrie detaliat cum a decurs relația. Totul s-a întâmplat în cadrul unui parc de distracții din Florida. El a mai relatat și cum aveau loc relațiile intime între el și Dolly, consensuale de altfel, la adăpostul nopţii. Mai mult, Malcolm Brenner  spune că a fost sedus de femela delfin, care i-a făcut mult timp avansuri în urma cărora a cedat.

La momentul respectiv Malcolm Brenner avea 20 de ani și era student. Era  adept al curentului hippie. El relatează cum Dolly a început să-l curteze, frecându-se insistent de el. „Am început şi eu să mă frec de spatele ei, în timp ce mă apropiam de coada ei, iar Dolly se rotea şi ea uşor”, povestește Malcolm Brenner citat de Daily Mail, despre cum aveau loc actele sexuale. Povestea de amor cu delfinul a fost descrisă de bărbat şi într-o carte numită „Wet Goddess” (Zeiţa udă).

Amorul lui Brenner cu delifinița nu e un caz unic

Cazul tânărului Branner nu e az unic. Mai există cel puțin un caz cunoscut. În 1960, notează aceeași publicație. Margaret Lovatt, o femeie cercetător care încerca să înveţe un delfin să vorbească în limba engleză, ca parte dintr-un experient NASA, a ajuns să se îndrăgostească de Peter, „elevul” ei, un delfin mascul.

În vârstă de 79 de ani, cercetătoarea a relatat în trecut cum a început relația cu delfinul ei. „Erau trei delfini, își amintește Lovatt. Peter, Pamela și Sissy. Sissy era cea mai mare. Peter era un tip tânăr. Își începea viața sexuală și era puțin obraznic. Lui Peter îi plăcea să fie cu mine. Se freca de genunchiul meu, sau de picior sau de mâna mea”. Ulterior, confruntată cu excitațiile sale frecvente, cercetătoarei i s-a părut mai ușor să-l „elibereze” ea însăși de nevoile tinereții, cu mâna, scrie The Guardian.

„Am permis asta, spune ea. Nu eram incomod cu el, atâta timp cât nu era dur. (…) Nu a fost privat. Oamenii au putut observa. (…) Nu a fost sexual din partea mea. Senzual poate. Mi s-a părut că aceste acte au făcut legătura mai strânsă. (…) Am fost acolo ca să-l cunosc pe Peter. Asta făcea parte din Peter”, a mai relatat cercetătoarea.

Sursa foto: YouTube