Prințesa Norvegiei s-a logodit. Alesul e un șaman plin de bani

Prințesa Norvegiei s-a logodit. Alesul e un șaman plin de bani
Curtea Regală a Norvegiei a anunţat, marţi, logodna prinţesei Martha Louise, cu americanul Durek Verrett. Prințesa are 50 de ani, iar americanul este un şaman autoproclamat, foarte popular în rândul starurilor de la Hollywood.

Martha Louise este a patra în ordinea de succesiune la tronul Norvegiei, după fratele ei mai mic, prinţul moştenitor Haakon, şi cei doi copii ai acestuia. De altfel, ea a renunţat în urmă cu mulţi ani la majoritatea titlurilor şi îndatoririlor oficiale, pentru a-și putea vedea liniștită de viața ei privată. „Majestatea Sa Regele şi Majestatea Sa Regina îi transmit felicitările lor cele mai călduroase şi îi doresc numai lucruri bune pentru viitor”, a anunţat familia regală norvegiană într-un comunicat.

Încă de acum trei ani, fiica regelui Harald al Norvegiei a anunţat oficial că formează un cuplu cu Durek Verrett, în vârstă de 47 de ani, cunoscut şi sub numele de „Şamanul Durek”. Cei doi s-au cunoscut prin apetența prințesei pentru terapii alternative. De altfel, ea pretinde că poate să comunice cu îngerii. În legătură cu acest „dar”, ea a scris mai multe cărți și ține cursuri.

Primul soț al prințesei Martha Louise s-a sinucis după divorț

Întâlnirea lor a avut loc aproape întâmplător în 2019, când Märtha Louise divorțase deja de Ari Behn, un scriitor pe care l-a cunoscut în timpul unui turneu regal și cu care s-a căsătorit în 2002. După nașterea celor trei fiice ale sale – Maud, născută în 2003, Leah, născută în 2005 și Emma născută în 2008 – cinci ani mai târziu, prințesa și-a părăsit obligațiile regale pentru a fonda un centru de terapie alternativă, supranumit „Școala îngerilor”. Acolo se predau vindecarea și clarviziunea, scrie Elle.com.

În 2016 cuplul s-a despărțit, iar peste trei ani scriitorul norvegian Ari Behn s-a sinucis. În același an, în mai, prințesa a făcut publică relația cu șamanul de la Hollywood.

Șamanul, în costum cu dantelă, s-a lăudat pe Instagram: „Ea a spus Da!”

Originar din Statele Unite, Durek Verrett, care a confirmat  logodna cu prinţesa norvegiană pe reţelele de socializare, tot azi, a devenit celebru în calitate de şaman al starurilor, oferindu-şi serviciile mai multor celebrităţi, printre care Gwyneth Paltrow, Isabel Rosario Dawson sau Selma Blair.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Durek Verrett (@shamandurek)

„Mă bucur nespus de mult, cu lacrimi în ochi, că am ocazia să-mi petrec restul vieții cu cea mai curată femeie cu inima pură, angelică, înțeleaptă, plină de putere, care reprezintă toate nivelurile unei zeițe în ochii mei. Împreună, ca un cuplu spiritual însuflețit, ne vom folosi puterea pentru a sprijini oamenii să creeze o lume bazată pe iubire și acceptare, schimbând lumea prin iubirea noastră”, a scris, printre altele, șamanul, pe contul său de Instagram.

Șamanul Durek cere 1000 de dolari pe o profție

Relaţia dintre prinţesa Martha Louise şi Durek Verrett a fost atent monitorizată de companiile mass-media din Norvegia. Prinţesa a fost acuzată că amestecă afacerile şi chestiunile regale cu cele private, atunci când a promovat un turneu de conferinţe sub titulatura „The Princess and the Shaman” (Prinţesa şi șamanul).

Între cei doi a fost dragoste la prima vedere. „Când îți întâlnești sufletul pereche, știi asta. Am avut norocul să-l cunosc pe al meu. Durek mi-a schimbat viața, așa cum a schimbat-o pe cea a multor alții. Înțeleg că iubirea fără limite chiar există”, a mărturisit prințesa Norvegiei, Märtha Louise. Afinitatea este imediată și în el prințesa găsește ceea ce a căutat mereu: complicitate, afecțiune, înțelegere și, bineînțeles, magie.

„Când sunt la Durek, cu familia lui, mă simt de parcă sunt în lumea lui Harry Potter – a mărturisit cândva prințesa Martha Louise pentru Vanity Fair USA . Își iau baghetele și își fac vrăji unul celuilalt. Toată lumea râde și este amuzant. Mie, când eram copil, toată lumea mi-a spus că este imposibil și, prin forță, am crezut asta. Și dintr-o dată mă trezesc cu un bărbat pe care îl iubesc și cu familia lui și ei știu că magia există.”

Altfel, guru-ul vedetelor este foarte râvnit și poate conta pe propria avere uriașă, dacă este adevărat că pentru o profeție cere până la 1000 de dolari. Șamanul prințesei Norvegiei este un adevărat om de afaceri, are o întreagă echipă care lucrează pentru el, inclusiv doi manageri, un ofițer de presă, un avocat și un purtător de cuvânt.

Sursa foto: Instagram