Reacția părinților după ce Ștefania și-a făcut primul tatuaj. Nici vedeta nu se aștepta la un asemenea răspuns

Reacția părinților după ce Ștefania și-a făcut primul tatuaj. Nici vedeta nu se aștepta la un asemenea răspuns
Ștefania a dezvăluit când și-a făcut primul tatuaj și ce reacție au avut părinții. Se pare că nici vedeta nu se aștepta la un astfel de răspuns.

Ștefania și-a făcut primul tatuaj. Ștefania formează un cuplu cu Speak deja de 4 ani și fanii sunt foarte fericiții pentru faptul că au o relație puternică și de durată. Cei doi sunt pasionați de muzică și exact acest lucru i-au făcut să se cunoască. Și mai apoi să se îndrăgostească unul în altul.

Artista are multe tatuaje pe corpul ei și se mândrește cu fiecare din el, pentru că are câte o istorie sau semnificație aparte. Ștefania și-a amintit când a făcut primul tatuaj și ce reacție au avut părinții. Își dorea foarte mult să își facă un tatuaj încă din adolescență.

Ștefania și-a făcut primul tatuaj

La vârsta de 16 sau 17 ani a luat o decizie serioasă de a-și face primul tatuaj. Dar acest lucru s-a întâmplat fără acordul părinților. Cu toate că își dorea acest lucru la 14 ani, doar după 16 ani și-a luat inima în dinți și a plecat împreună cu prietenele sale să își realizeze primul tatuaj.

De la bun început cântăreața s-a gândit că nu le va spune părinților și va găsi în viitor un moment mai potrivit pentru a le povesti cea făcut. Dar artista s-a răzgândit foarte repede, întrucât după cinci minute după ce a ajuns acasă nu a putut să țină tot în secret și a recunoscut.

Mai întâi de toate i-a spus tatei și spre surprinderea ei, tatăl a fost impresionat. Dar nu a vorbit cu ea timp de 20 de minte. Reacția mamei a fost uimitoare, pentru că și ea a acceptat că tatuajul i se potrivește, dar a menționat că mai mult nu trebuie să se ”mâzgălească”.

„Nu cred că am mai povestit asta. Părinții mei nu au fost de acord cu tatuajele absolut deloc. Eu voiam de la 14 ani să mă tatuez și încercam să îi conving să mă lase să îmi fac tatuaj când cresc sau chiar atunci, nu m-ar fi deranjat. La 16 spre 17 ani m-am dus cu niște prieteni să-mi fac primul tatuaj. Mi-am pus în minte că nu le voi spune părinților absolut nimic. Când am ajuns acasă, ideea a durat fix 5 minute. M-am dus prima oară la tata și i-am arătat și am zis: Uite ce tare e. I-a căzut fața, mama era în șoc.”, a povestit Ștefania.

Ștefania și tauajele

În mediul online, Ștefania a mai spus că peste o perioadă părinții au rămas de acord ca artista să își facă și alte tatuaje, fiindcă au observat că nu e o chestie trecătoare. Fiecare tatuaj este important pentru vedetă și poartă o istorie sau o semnificație. Iar acum nu exclude faptul că își va mai face unul, pentru că are loc suficient pe corpul ei.

„Mama din șoc a zis: Arată drăguț, iar tata nu a vorbit 20 de minute cu mine, după care a spus: Da, îți stă bine cu tatuaj, dar să nu-ți mai faci. Ai mei au realizat ulterior că nu este doar o chestie trecătoare. Și că fiecare tatuaj pe care voiam să mi-l fac sau l-am făcut are o însemnătate pentru mine, așa că ulterior au fost de acord. Dar mama mereu îmi spune: Nu te mai mâzgăli!”, a mai adăugat Ștefania.

Foto

Instagram

Irina Margareta Nistor a ratat omleta Napoleon. Care este rețeta originală