Rețeta lui Mihai Trăistariu pentru a face bani. E „o rețetă clasică, care a dat rezultate…”

Rețeta lui Mihai Trăistariu pentru a face bani. E „o rețetă clasică, care a dat rezultate…”
O perioadă a crezut că nu va mai scăpa de datorii, dar iată că a ieșit soarele și pe strada lui Mihai Trăistariu.

Are trei miliarde datorie la bănci, dar Mihai Trăistariu pare mai liniștit acum. Dacă totul va fi cum își dorește, va reuși să plătească până în toamnă jumătate din sumă.

Rețeta lui Mihai Trăistariu pentru a face bani. E „o rețetă clasică, care a dat rezultate…”

S-au aliniat astrele pentru Mihai Trăistariu. Anul acesta, afacerea de pe litoral a mers mai bine ca niciodată, iar acest lucru l-a făcut pe afacerist extrem de fericit. Mihai susține că a avut clienți încă de la Paște și, din câte se vede, și la toamnă la fi la fel „Anul acesta nu am niciun motiv să mă plâng. Mi-a mers foarte bine. De la Paști și mai apoi 1 mai am avut doar semnale pozitive. În sensul că turiștii mi-au închiriat mereu cele șase apartamente din Mamaia Nord.

Cred că voi reuși să strâng circa 30.000 de euro după acest sezon estival. Iar asta va însemna că voi putea achita un miliard și jumătate din cele trei pe care le am de dat înapoi băncii.

Mai mult, dacă lucrurile vor merge la fel de bine și în această toamnă, așa cum sper din toată inima, atunci am motive să cred că până la Crăciun îmi voi achita și restul datoriei, ca să încep noul an curat ca lacrima! Totul e să am parte de concertele propuse”, a spus el pentru Impact.

„Am început încă din martie, cu prețuri promoționale”

Una dintre cele mai bune voci ale României susține că a reușit să atragă clienți folosind o rețetă „clasică, care s-a dovedit a fi una extrem de bună. „Am ales anul acesta o rețetă clasică, care a dat rezultate. Mi-am făcut reclamă, normal spun eu, pe rețelele sociale și am reușit să-mi închiriez apartamentele pe timp îndelungat. Am început încă din martie, cu prețuri promoționale.

Dacă aștepți cu câteva zile înainte de sezonul estival, poți fi sigur că lucrurile nu vor lua o întorsătură plăcută! În plus, eu nu am mărit prețurile. 350 de lei am stabilit de acum câteva luni, așa a rămas! Și cred că asta a făcut ca din 15 iunie încoace eu să nu am nici măcar o cameră liberă.

Nu mă refer la weekenduri, ci la întreaga săptămână! Și nici nu voi avea până pe 3 septembrie, în condițiile în care pe 5 începe școala anul acesta. Mai mult, am speranțe că voi mai reuși să mai închiriez camere până pe la jumătatea lui septembrie, așa cum mi s-a întâmplat și anul trecut”, s-a destăinuit artistul.

Sursă foto: tvmania