Rețetă ușoară de supă – lasagna

Rețetă ușoară de supă – lasagna
Această rețetă de supă lasagna este încărcată cu cârnați italieni, tăiței lasagna și o supă de roșii incredibil de bună. Adăugați toppinguri cu brânză pentru a face această supă cu adevărat uimitoare.

S-ar putea să vă placă această supă. Dar, pentru asta, trebuie să o preparați mai întâi. Această supă are toate aromele lasagnei preferate, dar implică mult mai puțină muncă. Se prepară într-o singură oală, în doar 40 de minute. În plus, ingredientele le calculăm „ochiometric”.

Ingrediente pentru supă lasagna

2- 3 cârnați italieni

Ceapă și usturoi

Roșii – o cutie de roșii zdrobite creează baza bulionului

Bulion de vită – pentru o aromă mai profundă și mai bogată

Condimente italiene

Paste – tăițeii lasagna se gătesc chiar în supă – 230 g

Busuioc proaspăt – completează perfect bulionul de roșii

Toppinguri: Parmezan

Brânză Mozzarella

Brânza ricotta – pentru cremositate

Pătrunjel proaspăt tocat – este complet opțional pentru un plus de prospețime

Cum se prepară supă de lasagna

Soteți cârnații italieni și ceapa într-o oală mare. Apoi adăugați și usturoiul. Continuați să gătiți câteva minute până ce ceapa se înmoaie. Ulterior, se amestecă roșiile zdrobite, bulionul de vită, apa, condimentele italiene și tăițeii lasagna. Aduceți supa la fiert, apoi reduceți focul și fierbeți timp de aproximativ 15 minute sau până când pastele se înmoaie. Se condimentează cu sare și piper după cum este necesar și se amestecă cu busuioc proaspăt. Serviți și acoperiți fiecare bol cu niște ricotta, mozzarella și parmezan.

Puteți înlocui carnea de cârnați cu carne de vită sau chiar carne de porc, curcan sau pui. De asemenea, puteți folosi cârnații italieni picanți, dacă vă place gustul iute. Această supă este bună și fără toppinguri, dar acestea duc aroma la următorul nivel. Pe de altă parte, puteți înlocui tăițeii lasagna cu orice altă formă de paste.

Această supă se va păstra 3 – 4 zile la frigider într-un recipient ermetic. Cu toate acestea, rețineți că tăițeii lasagna vor absorbi mult lichid cu cât îl lăsați mai mult timp. Pentru a reîncălzi supa, se încălzește într-o cratiță la foc mic. Poate fi necesar să adăugați în completare mai mult bulion de vită.

Sursa: Instagram

Recomandarile noastre