Simona Ionescu / Redactor Șef

La 77 de ani făcea ”lumânarea”, iar la 84 de ani este artistă de film

La 77 de ani făcea ”lumânarea”, iar la 84 de ani este artistă de film
Câtă vitalitate! La 84 de ani joacă în film, după ce a mai dovedit că este în formă și la 77 de ani. Spune că aerul curat de la Breaza a ajutat-o. De fapt, ea este o mare artistă chiar dacă este octogenară.

Acum șapte ani, Marina Voica, marea noastră artistă făcea ”lumânarea” în studioul lui Cătălin Măruță. Acum are 84 de ani și filmează de zor într-un film. Marina Voica este una dintre cele mai importante și îndrăgite soliste de muzică ușoară din țara noastră.

La 77 de ani făcea ”lumânarea”, iar la 84 de ani este artistă de film

Marina Voica joacă în filmul „Bucureştiul văzut de sus” și este foarte fericită că, la 84 de ani, mai poate munci. Cântăreața a primit un rol de bunică.

Carismatica cântăreață s-a mutat de mai bine de 15 ani la Breaza, unde spune că aerul este atât de curat încât doarme bine și o ajută să se simtă în formă. ”Eu stau de atâția ani la Breaza și cred ca asta este secretul: să stai la șes mai mult timp. E aerul umed, e frumos, te simt revigorat. Mă credeți că la început eu dormeam neîntoarsă, stăteam doar cu fața în sus că simțeam că mă sufoc?”, a explicat Marina Voica la Pro TV, după ce a făcut ”lumânarea”.

La 84 de ani, demonstrează tuturor că actoria încă este un domeniu în care se descurcă foarte bine, la 48 de ani distanță de filmul psihologic ”Ţărmul n-are sfârşit”, al regizorului Mircea Săucan. În acel film, Marina Voica a jucat rolul unei turiste rusoaice, care se îndrăgostește de un soldat român.

Marina Voica, artistă de film la 84 de ani

Marina Voica a acceptat să revină în faţa camerelor pentru scurtmetrajul ”Bucureştiul văzut de sus”, în regia lui Andrei Răuţu (34 de ani), într-un rol care, spune cântăreața, i se potrivește foarte bine, scrie viva.ro.

”Această ofertă a venit anul trecut în primăvară şi mi-am zis că ia uite ce propunere primesc eu acum la bătrâneţe. Am mai cochetat cu camerele de luat vederi şi am mai apărut într-un film şi în emisiuni de varietăţi. Însă, de data aceasta, este un rol care seamănă cu mine, am început şi eu să uit, sunt deja în vârstă. Mi-a plăcut ce am făcut acolo şi Andrei, regizorul, mi-a spus că m-a văzut la alte probe pe care le-am dat pentru rolul din «La Gomera», filmul lui Corneliu Porumboiu’”, a spus Marina Voica.

Este povestea lui Coni, o bătrână fermecătoare care trebuie să-şi părăsească casa, deoarece familia ei nu mai poate avea grijă de ea. În drum spre casa de îngrijire a bătrânilor, o umbră de vinovăţie începe să-i cuprindă pe cei din familia ei pentru ce urmau să facă.

Regizorul Andrei Răuţu este foarte încântat de colaborarea cu Marina Voica, pe care își dorea de mulți ani să o coopteze într-unul dintre proiectele sale cinematografice.


 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre