Simona Ionescu / Redactor Șef

Mega colaborare: Horia Moculescu a compus pentru Smiley hitul anului. Declarații exclusive

Mega colaborare: Horia Moculescu a compus pentru Smiley hitul anului. Declarații exclusive
Vârsta e doar un număr pentru artiști, o dovedește maestrul Horia Moculescu, la cei 85 de ani ai săi. Acesta nu pierde o zi fără să compună piese sau să construiască viitoare proiecte mărețe.

La capitolul creație, Horia Moculescu se menține în pas cu trendurile, dar imprimă și atingerea artei complexe de altă dată. Melodia lui Guess Who, „Locul potrivit” l-a adus pe Horia Moculescu în atenția noii generații, însă nu mulți știu că acesta e în spatele multor piese de succes.

Unele dintre acestea urmează a fi lansate, într-o colaborare senzațională cu Smiley, despre care nu vrea, încă, să dezvăluie foarte multe.

„Am scris două trei piese, dar nu pot să dezvălui nimic pentru că piesele sunt îndreptate către artiști la care nu te aștepți”, ne-a declarat Horia Moculescu.  Despre una dintre cele două „bijuterii” muzicale care urmează să fie lansate, maestrul spune că „E o piesa modernă, de factură americană, pentru un solist la mare vogă. Este o piesă de dragoste, foarte frumoasă, cu versurile Danei Dorian.”

„Acum așteptam ca solistul și casa de muzică să monteze un clip ca ea să fie lansată.”, ne-a declarat Horia Moculescu.

Lucrează la un proiect de suflet

„Vreau să public un caiet cu zece miniaturi de pian”, ne-a mai spus maestrul. Dar nu doar asta îi ocupă timpul. Se pare că surprizele din partea sa se vor ține lanț. „Voi mai avea o apariție undeva, unde lumea nu se așteaptă. Va fi și la televizor, este un eveniment care va fi și televizat.”, ne-a dezvăluit Horia Moculescu.

„Peste o lună și ceva vor începe să apară rezultatele acestor proiecte și colaborări. Pentru piese, urmăriți Ha Ha Ha Production (n. casa de discuri a lui Smiley)”.

Problemele de sănătate apar și dispar

La onorabila sa vârstă, octogenarul a reușit să treacă peste mai multe cumpene în ceea ce privește sănătatea. Horia Moculescu a trecut peste infectarea cu COVID-19, cât și peste problemele cardiace și pulmonare cronice de care suferă de mai mulți ani. Le duce pe picioare și spune optimist și vesel că „la 85 de ani e greu să fii viu”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre