Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Charles a avut „prima întâlnire emoționantă” cu nepoata Lilibet

Prințul Charles a avut „prima întâlnire emoționantă” cu nepoata Lilibet
Charles și Camilla au fost „absolut încântați” să-i vadă pe Prințul Harry, Meghan Markle și copiii lor când au vizitat Regatul Unit, la Jubileul de Platină, spune o sursă regală.

Prințul Charles s-a bucurat de „o întâlnire emoționantă” cu nepoții lui, Lilibet, de 1 ani, și Archie, de 3 ani, când Prințul Harry și Meghan Markle au vizitat Marea Britanie pentru Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta.

Micuța Lilibet în vizită la bunicii britanici

„A fost o vizită fantastică. Prințul a fost încântat să-și vadă nepotul și să-și cunoască nepoata pentru prima dată”, spune o sursă regală, adăugând că a fost „minunat” să-i aibă pe Harry și Meghan înapoi în Marea Britanie, arată people.com.

Călătoria recentă a ducilor de Sussex cu copiii lor a marcat prima vizită a lui Lili în Regatul Unit. Fiica lui Meghan și Harry s-a născut în California pe 4 iunie 2021 și nu vizitase încă patria tatălui ei. Archie s-a născut în Marea Britanie pe 6 mai 2019, însă nici el nu mai fusese pe melagurile britanice de când avea șase luni.

Lilibet poartă numele de alint al faimoasei ei străbunici

„Prințul și ducesa de Cornwall au fost absolut încântați să-i vadă”, a dezvăluit sursa, întrucât Charles nu-și mai văzuse nepotul, Archie, „de ceva vreme”.

Se pare că Charles ar fi mărturisit că a fost cu adevărat special pentru el să petreacă ceva timp cu nepoții americani. Cel puțin întâlnirea cu micuța Lilibet, nepoata lui, pe care a văzut-o pentru prima dată în carne și oase, a fost un moment plin de emoție. Copila este picătură Harry la vârsta de 1 an, de altfel.

Călătoria i-a oferit lui Lili ocazia să o cunoască și pe străbunica ei, Regina Elisabeta, tot pentru prima dată. Copilul de 1 an poartă numele monarhului, Lilibet fiind numele de alint al reginei.

Surse din palat au mai dezvăluit că Ducele și Ducesa de Sussex sunt independenți financiar de familia regală și se crede că și-au plătit singuri venirea la Jubileu.

Merite sale ducilor de Sussex recunoscute de palat

„Un mare merit pentru Ducele și Ducesa de Sussex”, spune acum aceeași sursă regală. „Când au decis că vor să trăiască peste ocean și să meargă pe calea lor, independentă de sprijinul familiei regale, ei au spus că vor să treacă și la independența financiară. Și asta au reușit”.

Apropiații palatului subliniază, de asemenea, că angajamentele financiare ale lui Meghan și Harry privind casa lor britanică, Frogmore Cottage, sunt acum îndeplinite, prin plata de 2,9 milioane de dolari pe care au făcut-o către Sovereign Grant. Dar aceeași angajați regal omit să puncteze faptul că Prințul Charles și-a cam ajutat fiul cu costurile de renovare la Frogmore Cottage.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre