Simona Ionescu / Redactor Șef

Rică Răducanu a fost la un pas să-și piardă viața. A sărit pe geamul de la spital

Rică Răducanu a fost la un pas să-și piardă viața. A sărit pe geamul de la spital
E unul dintre cei mai mari portari pe care i-a avut România, dar a trecut prin momente grele. Ce s-a întâmplat cu Rică Răducanu.

Rică Răducanu a avut momente de cumpănă, mărturisind că a scăpat ca prin urechile acului de o mare nenorocire.

Rică Răducanu a fost la un pas să-și piardă viața. A sărit pe geamul de la spital

În ianuarie anul trecut, fostul portar al Rapidului a fost infectat cu coronavirus și a fost internat timp de două săptămâni în spitalul Matei Balș. Din nefericire, în acel moment a avut loc și un incendiu care a curmat 20 de vieți. El a fost la un pas să ardă de viu dar a reușit să se salveze în ultima perioadă sărind pe fereastră.

„Eram la etajul 1, eram învățat cu săriturile. N-a fost o problemă, nu mi-am rupt nimic”

„Am trecut prin boală. Am fost în spital și cu nevasta, chiar atunci când a luat foc spitalul. Am sărit de la etaj. Am sărit, n-am luat-o pe ușă! Eram la etajul 1, eram învățat cu săriturile. N-a fost o problemă, nu mi-am rupt nimic. A fost rău tare! Cred că și corpul a fost tare, fiind sportiv. Plus că am fost sportiv cuminte, n-am fumat, n-am băut cafele. Poate din motivul ăsta.

M-am vaccinat și a 3-a oară, mi-au zis și acolo că am anticorpi. Înseamnă că am corpul bun! Îmi pare rău totuși pentru lume. Vreau să fie ca înainte, să ne revedem, să ne pupăm. Stăm mereu cu masca aia… E urât”, a spus Rică Răducanu, potrivit GSP.

Nu se mai poate descurca cu banii

Cu sănătatea și-a mai revenit, însă problemele financiare nu îi dau pace și a ajuns să fie la limita supraviețuirii. „Nu puteam să supraviețuiesc dacă nu era băiatul meu. Nici lui nu-i merge strălucit în această perioadă, mai greu cu antrenoratul în această perioadă de pandemie. Dar din cât a avut el, ne-a ajutat și pe noi.

Nu m-am gândit niciodată că o să trăiesc vremuri atât de grele, să trebuiască să drămuiesc fiecare bănuț. Sunt foarte atent la consumul de apă, de lumină, de gaze, de tot. Facem economie la orice. E trist că am ajuns în situația asta, dar ce putem face? Mergem mai departe și ne zbatem să supraviețuim, sperăm să vină vremuri mai bune. Cândva am fost pe val, acum trăiesc din amintiri. Poate că atunci trebuia să am mai mare grijă de bani.”, a mai spus Rică Răducanu pentru PlaySport.

Sursă foto: playtech

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre