Vedeta din serialul „Doi bărbați și jumătate”, de nerecunoscut. A apărut așa pe străzile Los Angelesului

Vedeta din serialul „Doi bărbați și jumătate”, de nerecunoscut. A apărut așa pe străzile Los Angelesului
Angus T. Jones, vedeta serialului „Doi bărbați și jumătate” a fost imortalizat recent de un fotograf atent în timp ce făcea cumpărături în Los Angeles. O apariție rară.

Vedeta în vârstă de 29 de ani din serialul de succes „Doi bărbați și jumătate”,  Angus T. Jones, a afișat o tunsoare „dramatică și întunecată”, o barbă stufoasă și ochelari în stilul lui Jeffery Dahmer.

Actorul a fost văzut purtând pantaloni scurți și tricou

Aspectul dezordonat a fost o îndepărtare surprinzătoare de la stilul drăguț pentru care a fost celebru în timpul celor zece sezoane ale serialului, uneori controversat. Jones, care a numit odată serialul „mizerie” și a încurajat oamenii să nu se uite la el, în timp ce câștiga sute de mii de dolari pe episod, a fost văzut purtând un tricou negru și pantaloni scurți gri de trening. The Post a contactat un reprezentant al lui Jones pentru comentarii, dar acestea nu au venit.

A apărut în serial timp de 12 ani

Actorul a făcut toată lumea să râdă în serialul care a rupt topurile timp de 13 ani, apoi a încercat să ducă o viață cât mai discretă. Ultima dată a fost văzut în luna mai a acestui an, plimbându-se desculț în Los Angeles, purtând o șapcă de baseball roșie, un tricou gri și pantaloni scurți.

Cu mult timp înainte de a părăsi serialul, actorul a șocat pentru că și-a criticat angajatorul într-o declarație din 2012. Și asta în condițiile în care încasa un salariu de 300.000 de dolari pe episod.

Iată cât s-a schimbat vedeta din „Doi bărbați și jumătate”

„Vă rog să nu vă mai uitați la el și să nu vă mai umpleți capul cu mizerii”

„Dacă vă uitați la „Doi bărbați și jumătat”, vă rog să nu vă mai uitați. Sunt în acest serial și nu vreau să fiu în el. Vă rog să nu vă mai uitați la el și să nu vă mai umpleți capul cu mizerii. Oamenii spun că este doar divertisment.

Faceți niște cercetări despre efectele televiziunii și creierul vostru și vă promit că veți avea o decizie de luat când vine vorba de televiziune, mai ales cu ceea ce urmăriți”, a spus actorul într-un video postat pe Youtube.

„Nu am avut niciodată această intenție”

Ulterior însă Jones s-a răzgândit și și-a cerut scuze. „Îmi cer scuze dacă ce am comentat mele reflectă faptul că am dat dovadă de indiferență și lipsă de respect față de colegii mei. Și o lipsă de apreciere față de oportunitatea extraordinară de care am fost binecuvântat. Nu am avut niciodată această intenție.

Fără rezerve, le sunt recunoscător și am cea mai mare considerație și respect pentru toți oamenii minunați de la „Two and Half Men” cu care am lucrat și care, în ultimii 10 ani, au devenit o extensie a familiei mele”, a spus Jones într-o declarație din noiembrie 2012. De asemenea, el a mai spus pentru People că „eram foarte încrezător în acel moment. Să merg la facultate era ceva de care eram foarte, foarte entuziasmat”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre