Delia a luat o decizie radicală. S-a schimbat aproape total

Delia a luat o decizie radicală. S-a schimbat aproape total
Delia și-a schimbat, din nou, look-ul. De data aceasta, jurata de la X Factor afișează ce a ieșit după ce a luat o decizie cu adevărat radicală.

Să vedeți cum arată Delia, artista care face pe bandă rulantă schimbări în viața sa. De câteva ore din nou, artista se laudă cu un alt look. Mai mult decât atât, jurata de la X Factor, de data aceasta, a făcut un pas radical, căci afișează o imagine ieșită din comun, pentru care ai nevoie de mult curaj.

Iar dacă unii din fanii ei au crezut că și-ar fi pus perucă pentru a arăta așa, avem o veste interesantă: nu. Nu, Delia nu poartă niciun fel de perucă. Prietena ei bună, Antonia, a fost cea care a reacționat imediat. Cu un „wow” lung admirativ postat pe Instagram

Cum arată Delia după schimbarea de look

Cântăreața și-a surprins fanii cu noul ei look în care afișează o coafură de păpușă. iar podoaba capilară e vopsită în două culori. O parte e blondă, iar alta e culoarea ciocolatei cu lapte. „Mișto”, „Cool”, „Wow”, „Fresh”, „Superbă schimbare”, „Ce schimbare îndrăzneață”, „Atunci când Delia nu poate alege între ciocolată și vanilie”, „Cât de fain”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care o apreciază pe jurata de la X Factor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delia)

Printre fanii care i-au transmis mesaje Deliei s-au numărat și Misha, Nicoleta Nucă, Antonia, Ina, dar și Carmen Grebenișan. aceasta din urmă a crezut, inițial, că Delia poartă o perucă. Nu ar fi fost pentru prima dată.  Doar că nu poartă. Și, ca atare, a distribuit imagini cu părul ud, direct de pe mâna stilistelor.

Delia își surprinde zi de zi fanii. Trece prin așa de multe schimbări încât a ajuns să fie supranumită  vedeta care urăște monotonia.  De-a lungul vremii a purtat peruci care mai de care mai colorate și cu forme mai neobișnuite. Iar când vine vorba de ținutele alese , lucrurile stau la fel.

Sursa foto: Instagram

Secretele nedeslușite dintr-un tratat de magie și paranormal. Cartea Soyga din Evul Mediu