O idee minunată pentru micul-dejun sau pentru cină. Salata de pui și țelină este foarte gustoasă și se prepară repede. Este nevoie doar de câteva ingrediente care pot fi găsite în orice magazin.

Salata de pui cu țelină și morcov. Rețetă delicioasă

Aceasta salată de pui, țelină și morcov este o rețetă românească care poate fi făcută și cu măr. Singurul lucru pe care trebuie să-l gătiți este pieptul de pui, pe care îl fierbem rapid. Legumele și mărul oxidează destul de ușor după ce le decojiți, așa că asigurați-vă că adăugați sucul din cel puțin o jumătate de lămâie imediat după ce le-ați tăiat.

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 țelină medie
  • 3 morcovi
  • 1 măr
  • 250 ml de maioneză
  • Sucul de la ½ lămâie
  • Sare și piper după gust.

Mod de preparare

  • Într-o cratiță cu apă, fierbeți pieptul de pui până când este complet gătit (timp de aproximativ 40 de minute).
  • Curățați și radeți morcovii, țelina și mărul și transferați-le într-un castron mare.
  • Adăugați sucul de lămâie peste legumele și mărul ras, apoi amestecați.
  • Tăiați pieptul de pui în fâșii subțiri și adăugați-le în castron.
  • Adăugați maioneză, sare și piper, apoi amestecați cu o lingură până când totul este bine combinat.
  • Decorați cu felii de lămâie.
  • Lăsați salata de pui, țelină și morcov să se răcească în frigider înainte de servire. Gata!

Profesori despre Selly: ”un puștiulică cu ifose şi cu tupeu”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri