Simona Ionescu / Redactor Șef

Autobronzate 100% naturale, pregătite acasă din câteva ingrediente simple. Veți arăta bestial!

Autobronzate 100% naturale, pregătite acasă din câteva ingrediente simple. Veți arăta bestial!
De ce să cheltuiți bani mulți pe autobronzante cumpărate de la tot felul de firme, când aveți la îndemână cele mai tari rețete și ponturi și ingrediente din bucătărie?

Veți reuși să obțineți cele mai incredibile autobronzante naturale, care vă vor face să fiți remarcate și mult mai sexy. În plus, bronzul rezistă mult mai mult pe piele. Iată cele mai bune ponturi despre miraculoasele autobronzante naturale!

Autobronzant din morcovi

Unul dintre cele mai bune autobronzante naturale este dintr-un ingredient folosit foarte des în bucătărie: morcovul. Curățați trei-patru morcovi, spălați bine și radeți prin răzătoarea cu dinții cei mai fini. Strecurați, iar cu sucul obținut vă masați corpul. Efectele se vor vedea imediat. Important este să folosiți mănuși pentru că nu vă veți colora doar pielea corpului, ci mai ales unghiile.

Spray autobronzant cu morcovi

Și tot folosind morcovi veți putea face și un excelent spray-autobronzant. Aveți nevoie doar de doi litri de apă plată, 10 morcovi medii și un sfert de cană cu zahăr brun.

Cele mai bune autobronzante naturale

Fierbeți apa, adăugați morcovii tăiați cât mai mărunt și zahărul brun. Lăsați totul să fiarbă la foc mic până se transformă într-o pastă, apoi la răcit. Treceți printr-o sită ca să scăpați de apa care a mai rămas, puneți într-un tub de spray și masați corpul de două ori pe săptămână.

Autobronzant cu ceai negru

Veți obține o piele extraordinară și cu ajutorul ceaiului negru. Puneți la fiert zece pliculețe cu ceai negru în 300 ml apă, apoi lăsați la infuzat timp de 20 de minute. După ce se răcește, adăugați câteva picături de ulei de sâmburi de struguri și puneți într-un recipient cu pulverizator. Aplicați după duș, dar aveți grijă să se usuce pielea înainte de a vă îmbrăca.

Autobronzant cu cremă de cacao

E unul dintre cele mai simple autobronzante care se obține în doi timpi și trei mișcări. Aveți nevoie doar de o jumătate de cană cu loțiune simplă de corp și o treime de cană cu pudră de cacao. Amestecați foarte bine, având grijă să nu rămână cocoloașe. Se aplică doar pe pielea spălată și uscată. Pentru ca autobronzantul să prindă perfect, masați înainte pielea cu zaț de cafea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre