Simona Ionescu / Redactor Șef

Nu combina niciodată bijuteriile din aur cu cele din argint! Îți pot afecta grav sănătatea

Nu combina niciodată bijuteriile din aur cu cele din argint! Îți pot afecta grav sănătatea
Deși e la modă să combini bijuteriile, niciodată aurul și argintul nu trebuiepuse unul lângă altul. Se pare că cele două metale, purtate împreună, afectează sănătatea prin provocarea unei reacții toxice în organism.

Purtate în combinație, bijuteriile din aur și din argint actionează diferit asupra organismului uman. Aurul activează anumite procese, iar argintul le reprimă.

Specialiștii susțin că o bijuterie din aur ne ajută să scăpăm de astenie și stări depresive, dar și de afecțiuni ale inimii și stomac. În  același timp, argintul calmează starile de agitație și nervozitate, stresul și durerile de cap.

Energii „în conflict”

Medicii chinezi susţin că bijuteriile acționează asupra celor 400 de puncte de reflexoterapie din palmă care au legătură cu toate organele interne. De asemenea, se știe că aurul și argintul sunt în conflict atunci când vine vorba de energiile din jurul tău. Purtate împreună pot realiza un dezechilibru, astfel că sfatul specialiștilor este să evităm în a le purta împreună.

Aspectul fizic ne înfluențează de cele mai multe ori starea din interiorul nostru. De aceea, în momentul în care avem ca accesorii niște bijuterii speciale, automat ne simțim mai bine și mai încrezătoare.

Cum aduci abundența în viața ta

Specialiștii spun că atunci când bijuteria de argint începe să se înnegrească, în organism au loc unele procese nesănătoase.

Conform tainelor ezotericii, dacă femeile poartă mult timp una și aceeași bijuterie și dacă n-au grijă de ea cum se cuvine, trebuie să aștepte, în schimb, efecte negative. Aceeași doctrină mai afirmă că femeile își pot schimba simțitor soarta, dacă își vor schimba bijuteriile mai des și dacă vor avea grijă ca acestea să fie curate și îngrijite. Se pare că această practică poate aduce abundența în viața ta și evenimentele care pot să-ți schimbe pozitiv soarta.

Un compus chimic cancerigen

Într-un raport realizat de Comisia Europeană se arată faptul că multe dintre bijuteriile pe care le găsim în comerț conțin cadmiu, o substanță chimică folosită pentru a topi aliajele. Aceasta figurează pe lista compușilor chimici cancerigeni, motiv pentru care a fost interzisă. Totuși, uneori se folosește la producția de bijuterii din aur.

Printre efectele pe care le poate avea această substanță se numără favorizarea apariției bolilor degenerative: hepatita cronică, boli ale plămânilor și ale rinichilor, dar și malformații sau cancer.

Foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre