Simona Ionescu / Redactor Șef

O mamă și-a provocat nașterea înainte de Crăciun ca să poată mânca orice! Copilul e în stare gravă! Dr. Ramona Gorasciuc povestește tragedia din gardă

O mamă și-a provocat nașterea înainte de Crăciun ca să poată mânca orice! Copilul e în stare gravă! Dr. Ramona Gorasciuc povestește tragedia din gardă
Adesea europenii ne arată pe noi, românii, cu degetul. Că facem, că dregem. Dar la o privire aruncată pe siteurile lor de știri ne putem da seama că diferența dintre noi și ei nu e chiar atât de mare. Dacă în Marea Britanie siteurile The Sun dau Daily Mail arată zilnic știri cu crime odioase - adesea copii uciși de mame, ori femei care alăptează în public pui de pisică, iată că nici francezii nu sunt mai presus. O doctoriță româncă a povestit ce a văzut ea în garda de Crăciun, petrecută într-un spital din Franța. Totodată, porblema semnalată de ea ar avea valențe mai extinse, poate chiar la nivel Global.
Medicul pediatru Ramona Gorasciuc, stabilită în Franța și angajată a unui spital de acolo, a povestit cum a fost în garda de Crăciun. În câteva rânduri, doctorița ne-a lăsat cu gura căscată, semnalând un adevărat trend periculos și anormal. A dat cele mai tulburătoare exemple.

A vrut să mănânce fără restricții la masa de Crăciun

„Dintre toate specialitățile, pediatria este cea mai grea. Și nu neaparat ca medicină, ci ca un total de semne și simptome nespuse, ci ghicite de medicul pediatru. Plus o știința a vorbirii, când liniștitoare, când menită să protejeze puii de om de proprii părinți.
Am ajuns o societate în care mamele nu mai au instincte de mamă. Recent am citit un articol în care mamele mărturiseau că nu își iubesc copii imediat după naștere, un articol halucinant pentru mine și sfâșâietor, o societate în care confortul este superior sacrificiului pentru acești pui. Animalele se aruncă în gura prădătorului pentru a-și salva progeniturile, dar noi ne consideram superiori.
Dr. Ramona Gorasciuc
Sunt în Nordul Franței. Ieri, după cezariană, m-am dus să examinez un alt nou născut de 48 de ore, copil născut prin declanșare, miercuri, pentru că mama s-a înșelat în mod voit. Declansarea era prevăzută luni, după Crăciun, dar ea având un diabet gestațional și ar fi dorit sa nască înainte și sa poată mânca ce dorește de Sărbători.
Au cerut sa plece mai repede din maternitate, împotriva sfatului medical, pe propria lor răspundere.
Copila avea ieri, la 21 seara, un suflu cardiac și nu găseam pulsul femural decât la un picioruș.
Suspect de malformație cardiaca. Abia am reușit sa ii păstrez până azi.
Azi copilul va fi operat în urgentă. Are coartație de aortă”, a povestit dr. Ramona Gorasciuc.
Ce ar mai putea fi de spus?…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre