Rețetă pentru sarmale coreene vegane. Sunt simplu de făcut, sunt delicioase și au puțini carbohidrați, deci sunt ideale în diete de slăbit

Rețetă pentru sarmale coreene vegane. Sunt simplu de făcut, sunt delicioase și au puțini carbohidrați, deci sunt ideale în diete de slăbit
Atunci când sunteți atenți la dietă, știți că masa de seară trebuie să conțină cât mai puțini carbohidrați. Asiaticii sunt specialiști în rețete sănătoase.

Cina perfectă cu un conținut scăzut de carbohidrați este compusă din aceste sarmale coreene. Sunt pline de arome și absolut delicioase. În plus reprezintă varianta „light” pentru românii care iubesc maxim sarmalele și le-ar mânca tot timpul anului. Până la urmă, acest preparat conține doar produse vegetale. Prin urmare, vă sfătuim să păstrați rețeta și să o folosiți în curând, în postul Paștelui. Pe de altă parte, ingredientele aduc un aport important de proteine și asta fără să vă afecteze negativ silueta.

Ingrediente pentru sarmale coreene

– 50 g tăiței coreeni din orez sau tăiței vermicelli

– 50 g tofu ferm sau caș de fasole.

– dacă optați să faceți preparatul non-vegan, atunci puteți folosi cu încredere carne de pui

– 1 morcov mic, feliat mărunt (ideal este să îl dați pe răzătoare)

– 100 g de shiitake proaspăt și ciuperci stridii. Dacă nu găsiți, puteți înlocui cu orice alt timp de ciuperci

– 2 căței de usturoi

– 1/2 chilli roșu, opțional

– 1 tulpină de ceapă verde

– 2 linguri sos de soia

– 1 lingura sos de stridii vegan

– 1 linguriță ulei de susan

– ulei de ardei iute, opțional

Mod de preparare

Puneți tăiței la fiert iar după ce sau preparat înmuiați rapid în apă rece. Separat, curățați și tocați ingredientele vegetale, incluzând aici și brânza tofu. Într-o tigaie puneți la călit toate ingredientele, inclusiv tăiței fierți înainte, și condimentele. Continuați să mestecați astfel încât acestea să nu se prindă de margini și să se pătrundă aromele foarte bine. Când vegetalele sunt făcută oprit focul și lăsați amestecul la răcit.

Între timp preparați foile de varză proaspătă. Pe acestea, după ce luați desprins desprins de pe cotor le treceți prin apă fierbinte pentru ale înmuia. După ce s-au răcit ce acestea, pentru că nu vrem să vă răniți la mâini, umpleți-le cu amestecul preparat anterior. Rulați sarmalele coreene așa cum ați învățat de la bunicile voastre sau de la părinți, apoi puneți-le într-un wok aderent cu puțină apă și fierbeți-le la foc mediu, până ce varza are consistența dorită.

Sursa: Instagram