Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Ginghină oferă sfaturi femeilor care divorțează. Ce spune despre ruptura cu Papadopol

Ioana Ginghină oferă sfaturi femeilor care divorțează. Ce spune despre ruptura cu Papadopol
Deși este fericită acum în brațele celui pe care-l iubește de peste 3 ani, Ioana Ginghină încă are momente în care îi zboară gândul către fostul soț, actorul Alexandru Papadopol. Actrița s-a destăinuit recent în mediul online, ba chiar oferă sfaturi femeilor care divorțează.

După 12 ani de căsnicie, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au pus stop iubirii în 2019, atunci când au divorțat. După despărțire, actrița a rămas să locuiască singură alături de fiica ei Ruxandra, care pe atunci avea doar 9 ani. Pusă în postura bruscă de a fi și mamă și tată 24h/24 pentru fiica ei, dar și îndurerată pentru căsnicia destrămată, Ginghină a trecut la momentul respectiv printr-o perioadă extrem de grea. Acum însă și-a revenit și chiar oferă sfaturi femeilor care divorțează. 

Divorțul a fost traumatizant

Actrița este căsătorită în prezent cu Cristi Pitulice, care activează în industria turismului. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de peste trei ani. Deși este fericită, Ioana mărturisește chiar ea pe blogul său că sunt momente în care își aduce aminte de trauma prin care a trecut în momentul divorțului de fostul soț: “Întrebarea ce urmează pentru mine acum mi-a frământat gândurile de când am fost pusă față în față cu realitatea divorțului meu. La 40 de ani, cu un copil de 9 ani agățat de mâneca mea, lumea pe care o știam s-a schimbat irevocabil. Ce se întâmplă acum?”, își începe actrița postarea. 

S-a confruntat cu propriile frici și a învins 

Cei doi au format un cuplu timp de 12 ani

Actrița își continuă postearea cu o serie de sfaturi venite din propria experiență. Aceasta vorbește despre fricile cu care s-a confruntat ca femeie, dar și ca mamă singură: “Ce se întâmplă acum?Frică de necunoscut mă copleșește. Fiind mamă, această frică se amplifică. Cum voi reuși să gestionez totul singură? Cum voi putea să ofer o stabilitate fizică, financiară și emoțională familiei mele? Cum mă voi îngriji și de mine? Și, oare, când voi putea să dorm din nou liniștită?”, continuă vedeta. 

A avut nevoie de timp ca să se vindece

Ginghină recunoaște că, deși a fost greu, a reușit să depășească momentul și să se ierte pe sine. “După divorț am descoperit că iubirea poate fi regăsită în forme neașteptate. A fost un proces de vindecare și de acceptare a schimbărilor prin care am trecut. Am învățat că dăruirea de sine nu presupune pierderea propriului eu și că echilibrul în relații este esențial. M-am confruntat cu propriile frici și am realizat că redescoperirea sinelui este un pas crucial pentru a putea iubi din nou. Am înțeles că, deși inima mea era deschisă, mai erau multe piese din puzzle-ul vieții mele pe care trebuia să le așez la locul lor”. 

Ioana Ginghină, mulțumită de zilele în care fiica era la Papadopol

Vedeta mărturisește că perioada de după divorț a fost una în care s-a simțit singură de multe ori, în special noaptea. În același timp, recunoaște că și fiica ei a trecut prin aceleași lucruri. Și-au revenit însă, după ce au înteles că puterea se află în propriile lor persoane. 

Actrița trăiește o poveste de dragoste alături de Cristi Pitulice, cu care s-a și căsătorit anul trecut

Ioana a recunoscut și că somnul și odihna deveniseră brusc un lux, iar weekend-urile pe care care fiica Ruxandra le petrecea cu tatăl erau o mană cerească pentru ea: “Somnul, odihna, nu mai sunt acum un lux, ci o necesitate. Week-end-urile în care fostul soț lua copilul la el deveneau pentru mine momente de reîncărcare și de refacere a echilibrului”. 

Artista a rămas însă optimistă și privește cu încredere spre viitor, ceea ce le îndeamnă și pe alte doamne să facă: “Viața merge înainte, iar noi suntem mai puternice decât ne imaginăm. În fața necunoscutului, capul sus și înainte cu încredere. Noi putem face față!”, a încheiat Ioana Ginghină. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre