Drepturile divine, spun specialiștii, printre care și sporul la bani, este primit de fiecare persoană de la naștere. Ce trebuie să faceți pentru ca acesta să nu scadă.
„Energia banului trebuie să curgă”
Cel mai important lucru pentru a păstra sporul casei, spun specialiștii, este să cheltuiți bani. Și să nu uitați să dați zeciuiala, obicei care s-a transmis de la poporul evreu.
Un aperitiv fabulos: pâine umplută
„Energia banului trebuie să curgă. Când începi să pui bani sub saltea și nu cheltui, acea energie se stopează și nu vei mai primi alții. În ceea ce privește zeciuiala se face după sufletul fiecăruia. Nu uitați că odată ce veți fi bine în interior, vor veni și banii”, a explicat Andrei Diaconu în Observator Antena 1.
Ce este sporul casei
Specialistul spune că „drepturile divine printre care și sporul la bani este primit de orice persoană atunci când se naște”. Acesta se poate mări sau, poate să scadă în funcție de faptele pe care le face fiecare.
Gândurile pozitive aduc banii în viață
„Românii sunt obișnuiți cu tipare mentale negative, de genul mai bine fericit și sărac sau banul e ochiul dracului. Dacă veți crede asta, veți atrage pagubă și nu veți mai face banii ușor.
A avea bani nu trebuie să fie un scop în sine, dar acest lucru împlinește. Desigur, pentru asta va trebui să punem și osul la treabă”, susține Andrei Diaconu.
„Dacă spui că nu ai noroc la bani, nici nu vei avea”
Pentru a vă păstra sporul banilor, aveți grijă cu cine vă asociați în afaceri. „Dacă persoana în cauză a avut succes până acum, e bine, dar dacă a avut numai pierderi, nu vă băgați”, a explicat Diaconu.
Nu spuneți niciodată „nu am noroc la bani” pentru că nici nu veți avea și nici „mi-e frică să fiu bogat”, pentru că veți avea probleme. ”Se poate întâmpla la căsătorie unul dintre parteneri să aibă un drept divin în bani mai mare decât celălalt.
E foarte bine, pentru că ambii parteneri vor prospera. Nu uitați că banul face parte din viața voastră atunci când energetic sunteți bine.”, susține specialistul.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook