Ședință foto la Paris. Prințesa Athena a Danemarcei este adorabilă

Ședință foto la Paris. Prințesa Athena a Danemarcei este adorabilă
Prințesa Athena a Danemarcei este adorabilă, iar familia ei a postat fotografii delicioase cu micuța prințesă. Ședință foto la Paris.

A nins la Paris de ziua ei. Prințesa Athena a Danemarcei a împlinit 10 ani, pe 25 ianuarie. Familia sa a postat fotografii pe Instagram, iar micuța prințesă a primit sute de urări.

Prințesa Athena a Danemarcei, ședință foto la Paris

A nins la Paris, chiar de ziua ei. Ca orice copil, și prințesa Athena a Danemarcei s-a bucurat. A împlinit 10 ani.

Mândră, mama ei,  Prințesa Marie a postat pe Instagram fotografii cu Athena, așa cum face de când fiica ei era bebeluș. Ședință foto regală la Paris.

Micuța prințesă este îmbrăcată ca orice copil, geacă și blugi, și are căști urechi roz adorabile.

Fotografiile au fost postate ieri pe contul de Instagram al familiei regale daneze pentru a sărbători ziua de naștere a Atenei și au fost capturate de mama ei, prințesa Marie.

„Prințesa își sărbătorește ziua de naștere la Paris, unde Alteța Sa locuiește împreună cu părinții și fratele ei. Cu ocazia zilei de naștere, Altețele Voastre Regale Prințul Joachim și Prințesa Marie au plăcerea de a împărtăși noi fotografii ale Prințesei, care au fost făcute în capitala franceză acoperită de zăpadă.”

Prințesa Athena a Danemarcei este nepoata Reginei Margareta a II-a a Danemarcei

Prințul Joachim și Prințesa Marie postează des fotografii cu familia lor. Prințesa Athena a Danemarcei apare în fotografii încă din vremea când era bebeluș.

Atena este a zecea în linia de succesiune la tronul danez. Prințesa Athena a Danemarcei este nepoata Reginei Margareta a II-a a Danemarcei (Margrethe).

Este fiica prințului Joachim, în vârstă de 51 de ani, și a prințesei Marie a Danemarcei. Ei locuiesc la Paris, împreună cu cei doi copii Athena și Henrik (13 ani).

Prințului Joachim și prințesa Marie a Danemarcei locuiesc la Paris, împreună cu cei doi copii Athena (10 ani) și Henrik (13 ani). Foto Instagram 2018

Athena are trei frați mai mari: prințul Nikolai, în vârstă de 21 de ani, și prințul Felix, în vârstă de 18 ani, prin prima căsătorie a tatălui ei cu contesa Alexandra și prințul Henrik.

Tatăl celor patru copii, prințul Joachim, se recuperează în prezent după o intervenție chirurgicală de urgență pe creier efectuată în Franța anul trecut, după ce a fost diagnosticat cu un cheag de sânge.


Fosta soția a Prințului Andrew prezice ce fel de mamă va fi fiica ei, prințesa Eugenie

Micuța prințesă a României a fost botezată. A plâns puțin

Recomandarile noastre