Sfaturi pentru a reduce liniile de pe gât

Sfaturi pentru a reduce liniile de pe gât
Deși gâtul este o parte sensibilă a corpului, este posibil să îl neglijăm și să nu îl îngrijim suficient. Ca urmare, pot apărea riduri și linii.

A avea linii pe gât este normal în lumea noastră modernă, dar o astfel de caracteristică poate adăuga o anumită vârstă aspectului. În acest caz, experții sugerează câteva remedii naturale pe care le puteți face chiar acasă.

Fiecare parte a corpului merită să fie tratată bine și, de data aceasta, am găsit câteva sfaturi profesionale despre cum să-ți faci gâtul să pară mai tânăr și să scapi de liniile inestetice.

Folosiți telefonul și computerul în modul corect

Există „gât de text” sau „gât tehnic”. S-ar putea să petrecem ore întregi uitându-ne la ecranele telefonului și, ca rezultat, experimentăm dureri în spate și riduri la nivelul gâtului datorită acestei mișcări repetitive.

Pentru a preveni liniile gâtului, reglați computerul în fața dvs. și priviți drept înainte. Există câteva dispozitive speciale pentru a vă aranja ecranul în mod corect dacă masa dvs. nu este confortabilă. Acesta ar putea fi un suport pentru laptop, de exemplu.

Folosiți aplicații speciale pentru a vă controla capul și gâtul

Există o aplicație text gât pentru Android și iPhone care vă oferă feedback imediat despre postura voastră, ajutându-vă să controlați poziția capului. În acest fel, de fiecare dată când primiți notificări, veți avea șansa de a lupta împotriva ridurilor și mai eficient.

Nu uitați să vă curățați gâtul împreună cu fața în fiecare zi

În fiecare seară, este recomandat să efectuați aceeași rutină. Luați orice machiaj de pe față, inclusiv toată zona gâtului. Folosiți un produs de curățare potrivit tipului dvs. de piele.

Aplicați o cremă hidratantă pe față, inclusiv pe gât. O astfel de procedură vă va elimina toxinele de pe gât.

Exfoliați-vă pieptul

Ne putem exfolia corpul și fața, dar uităm adesea de decolteu. Da, această piele este foarte sensibilă, dar are nevoie de atenție, astfel încât să scape de celulele moarte ale pielii. Nu faceți această procedură în mod agresiv, ci foarte ușor, pentru a nu deteriora pielea. Fă-o o dată sau de două ori pe săptămână.

Aplicați o cremă retinoidă

Cremele retinoide sunt o modalitate bună de a combate îmbătrânirea și ridurile. 2% este cea mai mare cantitate disponibilă fără prescripție medicală. Experții recomandă aplicarea acestei creme într-o cantitate foarte mică la fiecare 2 zile. Nu-l utilizați prea mult, deoarece poate provoca uscăciune.

Greșeli de îngrijire a pielii pe care le vedem în reclame și ne pot distruge pielea

Recomandarile noastre