Shakira a pus piciorul în prag. S-a săturat de infidelitățile lui Pique. Viitorul nu sună bine

Shakira a pus piciorul în prag. S-a săturat de infidelitățile lui Pique. Viitorul nu sună bine
Potrivit ziarului catalan El Periódico, una dintre cele mai iubite artiste din lume, Shakira şi fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique, e posibil să meargă pe drumuri diferite.

Partenerul de viață al Shakirei, vestitul fotbalist Pique, a călcat grav pe bec. Este acuzat de infidelitate și e posibil să rămână singur.

Shakira a pus piciorul în prag. S-a săturat de infidelitățile lui Pique. Viitorul nu sună bine

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistele El Periódico, Laura Fa şi Lorena Vazquez, Shakira și Pique trec prin mari probleme în acest moment. Cei doi sunt împreună de 11 ani și e posibil să nu mai ajungă niciodată în fața altarului. Și asta pentru că, spun sursele, Gerard Pique i-ar fi pus coarne frumoasei vedete.

„Shakira l-a prins cu o altă femeie şi urmează despărţirea”,  a afirmat Laura Fa. De asemenea, aceasta susține că bărbatul ar fi plecat de acasă și s-ar fi mutat într-un alt apartament pe strada Muntaner. „Shakira este conştientă că Pique este infidel. Asta s-a întâmplat. De aceea s-a produs distanţarea dintre ei. Probabil că nu a mai rămas nimic din relatia lor”, a mai spus jurnalista.

S-a dezlănțuit la petrecerile de noapte

Pe de altă parte, acestea au vorbit și cum se comportă fotbalistul în ultima perioadă: „S-a dezlănţuit la petrecerile de noapte, alături de colegul său de la Barcelona, Riqui Puig, în cluburile Bling Bling şi Patron, amândouă localizate în zona de lux a capitalei catalane. Amândoi au fost acompaniaţi de alte femei”.

Dovadă că cei au probleme e și faptul că fotbalistul nu mai apare pe conturile de socializare ale artistei. Mai mult, Shakira ar fi fost de două ori în Ibiza, dar însoțită doar de cei doi copii, Milan şi Sasha.

Shakira, speriată de căsătorie

De ce nu s-au căsătorit până acum cei doi? Potrivit Mundo Deportivo, Pique a explicat că „Asta este mentalitatea ei. Dar îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, funcţionăm bine ca un cuplu. Aşa că nu este nevoie să fim şi căsătoriţi„. La rândul său, Shakira a afirmat, conform Hola că  „(…) mă sperie de mama focului. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soţie. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe o prietenă”.

Sursă foto: catine